Top 5 uvrnutih i zbunjujućih početnih stadijuma modernih veza


Pitamo se i pišemo, šta su to emocije u današnje vreme?
Ovo su, barem kako zaključujemo, početne faze za koje smo mi primetili da se dešavaju.

1. Veza na jedno veče

Bilo da ste se upoznali na ulici, u kafiću, na času joge ili u partku, prvi dejt vodi ka jednoj stvari: ili uspešnoj ili propaloj vezi na jedno veče.

Nema veze koje su bile inicijalne namere - ne da ikada znate šta druga osoba želi - na prvom dejtu ili spavate zajedno ili ne. U zavisnosti kako ovo prođe, idete na stupanj

2. Drugi pogled na stvari

Vrlo je verovatno da ste na prvom sastanku bili pod blažim ili jačim uticajem alkohola pa baš i ne možete da se setite da li vam je to bio najbolji ili najgori seks u životu. Zato, idemo druga runda!

3. Devojka/momak po potrebi

Sad kad ste u dva viđenja dva puta završili u krevetu, vrlo je jasno da se prebacujete u fazu 3 - postojate osoba po potrebi. Sada je prihvatlijivo da ovoj osobi šaljete poruke kasno noću, a poželjno je da to bude kada ste pod dejstvom alkohola. Naravno, podrazumeva se da želite da dođe kod vas ili vi odete tamo.

4. Prijatelji sa povlasticama

Ovo je faza kada vam je stalo do druge osobe. Preporučuju se razgovori, ali se pazite da ne ubacite romantiku u celu priču. Za sad ste samo prijatelji. Ne ljubavnici.

5. Izlazak

Nemate pojma kako ste dovde došli, ali jeste... sada izlazite zajedno i lepo vam je. Razumljivo je da vam je sve ovo zbunjujuće. Prvih nekoliko dejtova je krucijalno jer će vam pokazati da li idete napred ili ćete biti prezauzetida se viđate u budućnosti.

Pogledajte još