Top 5 stvari koje će ga oboriti s nogu na prvom sastanku!

1. Napravite prvi korak
Žene se ne mogu osloniti na mušku pronicljivost da će shvatiti signale koje im šalju. Zato slobodno napravite prvi korak - oni će biti oduševljeni, piše Večernji.hr.

2. Iznenadite ih
Ako se žene na prvom sastanku ponašaju protivno pravilima ponašanja na prvom sastanku, to će muškarca definitivno “kupiti”! Ako, na primer, idete u bar, bez ustezanja naručite viski umesto sokića. Muškarci se lože kad žene pokažu da umeju da im “stanu na crtu” i još da u tome uživaju.

3. Ponudite mu prevoz
Ne morate da čekate da on dođe po vas. Dođite sami, svojim automobilom ili vi njemu ponudite prevoz. Prizor zgodne devojke koja vozi samouvereno i “muški” vrlo je seksi.

4. Plaćanje
Posezanje za novčanikom osetljiv je trenutak na prvom sastanku. Znate da nećete platiti, on zna da nećete platiti... Zato se nameće logično pitanje: Trebalo bi da se pretvarati da ćete platiti? Odgovor je – da! Barem posegnite za torbom kada dođe konobar sa računom...

5. Unesite se u priču
Kada žene strasno pričaju o onome što ih zanima, bilo da je to omiljena knjiga ili ljubav prema životinjama, to muškarcu pokazuje da će biti strasne i u spavaćoj sobi.
Pročitajte i šta nikako ne bi trebalo da radite na prvom sastanku!

Pogledajte još