DŽABE STE KREČILE: Sedam stvari koje radite, a muškarci ih ne podnose

1. Previše šminke
Puder u slojevima, desetak boja senki za oči, pet slojeva maskare, ruž pa puder preko prvog sloja pa opet ruž i sjaj za usne... Muškarci se užasavaju kada vide devojku koja ima “tonu” šminke na licu!

2. Provokativna garderoba
Haljina koja otkriva dekolte, leđa i noge? Vonder-bra koji vam je podigao grudi do brade? Cipele sa potpeticama od 12 centimetara? Da, imponovaće mu da vidi takvu devojku u gradu, ali samo pod uslovom da to nije njegova devojka. Sistem “sve na izvol’te” mami na greh svakog muškarca koji vas vidi i u svakom od njih izaziva konstataciju: “Ova je laka.”

3. Jedete kao vrabac
Izašli ste sa muškarcem na večeru, i dok on naručuje bogato predjelo i biftek, vi tražite od konobara da vam donese tost i dve masline sa dresingom sa strane? Da ste se tako hranili od malih nogu, danas ne biste bile žive. Dakle, ne ustručavajte se, jedite normalno, inače će muškarac pomisliti da sa vama nešto nije u redu.

4. Nemate svoj stav
Šta god da on izgovori, vi klimate glavom? Kad vas pita za mišljenje o nečemu, samo se smeškate? Muškarci vole devojke sa stavom, makar on bio dijametralno suprotan od njihovog. Bitno je samo da imate dobre argumente.

5. Pijete kao smuk
Potpuno je u redu da popijete čašu žestokog pića ili dve čaše vina, ali ako saspete u sebe toliko alkohola kao da ste na takmičenju za pivopije, onda ste u problemu. Nijednom muškarcu neće biti prijatno da provodi vreme sa devojkom koja nema granicu u piću.

6. Bombardujete ga komplimentima
“Jaoj, što ti je dobra ta košulja!” “Pantalone su ti fenomenalne!” “Gde si kupio te fantastične cipele?” “Frizura ti je vrhunska!” “Vau, kakve mišiće imaš!” ... Prikočite! Muškarac voli da čuje kompliment, ali ako preterate, pomisliće da ima posla sa frikom koji je sklon idolatriji. Odavno ste prestale da se ložite na muzičke i filmske zvezde, zar ne? Posmatrajte ga kao muškarca, a ne kao idola tinejdžerki.

7. Gušite ga

Pričate kao navijene, prekidate ga u pola rečenice, konstantno klimate glavom dok on govori... Dolazite nenajavljene kod njega na posao, ostavljate mu ljubavne poruke na brisaču, zivkate ga svaki čas, šaljete mu poruke preko Fejsbuka, pišete mu kilometarske SMS-ove... I najstrpljivi i najzaljubljeniji muškarac će pobeći od takvog daveža koji ga uhodi na svakom koraku!

Pogledajte još