STRAŠNO: Pijan tukao trudnicu u prodavnici!

Trudnica Mirjana Petrović (31) iz Tomašice kod Prijedora tvrdi da je u prodavnici, na radnom mestu, fizički napao Predrag Lopar (28) iz Gomjenice kod Prijedora.

-Bez reči i iz čista mira dohvatio me je za kosu i šakama me počeo tući po glavi sve dok nisam pala iza pulta, gde me više nije mogao dohvatiti. Na trenutak sam izgubila svest, no uspela sam nekako ustati. Sve je trajalo oko pet minuta, nakon čega je otišao. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Imam modrice po glavi, ali na svu sreću mom detetu nije ništa – kaže napadnuta radnica za “Dnevni Avaz”.

Tvrdi da Lopara poznaje površno, ne druži se s njim i vrlo retko ga viđa.

- On je suprug moje dalje rodice, a u rodbinskim vezama je i s mojim suprugom koji inače boravi u Švedskoj. Pre tri meseca bilo je nekih porodičnih razmirica zbog nekih poruka. S tom pričom nemam nikakve veze i zato mi nije jasno zbog čega je sad nasrnuo na mene – ističe Mirjana, koja će angažovati advokata i tužiti napadača.

Prema nezvaničnim saznanjima, Lopar je u sredu, tri sata nakon napada, u vidno pijanom stanju automobilom oborio i biciklistkinju I. Z. koja je prošla s lakšim povredama. Prilikom alko-testa navodno su mu izmerena dva promila alkohola u krvi.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još