Nakit otkriva vaš karakter: Buntovnica, tradicionalna dama ili moderna devojka?

Često nosite nakit? Da li ste znali da vrsta nakita koji volite može puno toga da otkrije i o vašoj ličnosti?

1. Velik i upečatljiv nakit
Ako volite da nosite velike i sjajne komade nakita koji lako upadaju u oko, bilo da je reč o ogrlici ili prstenju, to o vama otkriva određene stvari. Vi ste jaka osoba, s čvrstom voljom i volite da budete u centru pažnje. Imate samopouzdanja i ne bojite se života. Živite po svom i ne brine vas tuđe mišljenje.

2. Pirsing na telu
Osobe koje nose pirsing na obrvama, nosu ili usnama, uglavnom su buntovnog karaktera i protive se uobičajenim društvenim normama, iako ponekad toga nisu svesne. Neki, pak, biraju pirsing na neuobičajenim mestima na telu kako bi skrenuli pažnju na sebe ili, pak, žele da stave do znanja da ih nije briga šta drugi misle o njima. Naravno, postoje i ljudi koji su stavili pirisng samo zato jer im se to sviđa.

3. Biseri
Ukoliko volite da nosite bisere, onda ste osoba s tradicionalnim uverenjima koja voli klasične i elegantne stvari. Biseri se često povezuju sa ženama iz prošlosti, a danas ih nose dame koje vole retro stil. Biserni komadi daju dašak elegancije svakoj odevnoj kombinaciji, a nose ih žene koje vole da izgledaju sofisticirano i jednostavno.

4. Unikatni
Unikatne komade nakita uglavnom nose moderne devojke koje preferiraju ručno rađene i originalne predmete kojim će iz izdvojiti iz mase. Vole da budu drugačije i da se istaknu.

(old_image)

5. Slojevit nakit
Žene koje nose slojevit nakit, odnosno veći broj narukvica ili ogrlica na istom mestu, žele da privuku pažnju na to mesto na kojem ga nose, kao što je, na primer, dekolte. Nakit privlači pažnju i može da sakrije određene nedostatke.

6. Vintidž
Vintidž komade uglavnom možete pronaći u ormaru svoje bake ili, pak, u second hand dućanima. Nošenje vintidž nakita o vama otkriva da ste sentimentalni, nežni i ženstveni.

7. Nakit u boji
Svaka boja nakita ima svoje jedinstveno značenje. Ako volite da nosite crveni nakit, to znači da ste prilično otvorena osoba, dok nakit u pink boji otkriva vašu strast. Žuta pokazuje optimističnost, plava saosećajnost, a zelena iskrenost.

stil.kurir

Pogledajte još