MUŠKI UGAO: Top 7 pravila na prvom sastanku

1. Pozovite je
Posle uspešnog izlaska sa devojkom, obavezno je pozovite, zahvalite joj na lepo provedenom vremenu i recite joj da biste voleli opet da je vidite.
Pozovite je da joj zahvalite na vremenu koje je provela sa vama čak i ako vam se nije dopala. Nemojte da nestanete! Nije džentlmentski, piše Huffingtonpost.com.

2. Pitajte je da vam priča o sebi
Postavite joj barem tri pitanja o njenom životu. Slušajte šta vam priča i postavljajte joj potpitanja. Nijedna devojka ne voli da izađe sa muškarcem koji dva sata govori samo o svom poslu, svojim prijateljima, svojim hobijima...

3. Ne skrivajte svoju prošlost
Ako ste bili u braku ili ste započeli brakorazvodni proces, to obavezno recite. Kako vreme odmiče, tako sve tajne izađu na videlo – bolje je da sazna od vas, nego od drugih. Ako ste joj se dopali, budite sigurni da će se naokolo raspitivati o vama.

4. Platite račun
Bez obzira na neka nova pravila, plaćanje računa na prvom sastanku uvek će ostati klasika. Tako na najbolji mogući način pokazujete da imate lepe manire. Ukoliko posle prvog sastanka uslede novi susreti, možete dozvoliti devojci da ona plati piće. Ako pristanete da prvi put devojka finansira izlazak, može da pomisli da ste škrti, a to nimalo nije privlačno.
Pročitajte još i koji dani su najbolji za prvi izlazak sa novim partnerom!

5. Pazite kako jedete
Muškarci su rasterećeniji od žena, ali to ne znači da bi trebalo da se na prvom sastanku u restoranu ponašate kao da ste na izletu sa muškim društvom. Nema halapljivosti, niti žvakanja otvorenih usta. Znamo da znate, samo vas podsećamo...

6. Smejte se
Nema potrebe da budete preterano ozbiljni, ostavićete utisak da se dosađujete ili da merite svaku reč koju devojka izgovori. Osim toga, osmeh smanjuje nervozu i čini da atmosfera bude prijatnija.

7. Privrženost majci
Potpuno je u redu da kažete da imate dobar odnos sa majkom ili sestrom. To će vas u očima devojke sa kojom ste izašli predstaviti kao nežnu i osećajnu osobu. Ali, ako kažete da vam je majka najbolja prijateljica, retko koja žena će hteti da se upusti u vezu s vama. Vaš najbolji prijatelj svakako bi trebalo da bude neko vaših godina.

Pogledajte još