Jednodnevne ulaznice za EXIT u prodaji od danas u podne!

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru Gigs Tix prodajne mreže (spisak prodajnih mesta na ovom linku).

OD DANAS U PRODAJI PROMO KOMPLETI ULAZNICA ZA SEA DANCE FESTIVAL!

Od danas u podne na svim prodajnim mestima EXIT festivala biće dostupni i trodnevni kompleti ulaznica za Sea Dance festival po promo ceni od 3.390 din.

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja je počela na ROCK@EXIT festivalu 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nastavlja se na EXIT festivalu, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, da bi grandioznu završnicu imala na SEA DANCE festivalu od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

EXIT je ove godine osvojio najprestižniju festivalsku nagradu, Najbolji evropski festival, uz pomoć glasova više od 620.000 ljudi iz celog sveta, u konkurenciji od 360 festivala iz 34 zemlje.

ULAZNICE
EXIT: 5.990 din
SEA DANCE: 3.390 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:
EXIT: 5.490 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

SVI PUTEVI VODE NA EXIT: TURISTIČKI PAKETI, KOJI OBUHVATAJU ULAZNICU, PREVOZ I SMEŠTAJ DOSTUPNI PO PROMO CENAMA, VIŠE INFORMACIJA NA http://exitfest.org/sr/news/svi-putevi-vode-na-exit-0 i na http://www.exittrip.org/srp/.

Pogledajte još