Seks sa delfinima, duhovima, lutkama i sirom: 6 priča o uvrnutom 'vođenju ljubavi'

U moru priča koje su prikupljene, ove se izdavajaju kao najneobičnije.

Seks sa delfinom

Ljubavnici: Margaret Howr Lovatt u ljubavi saPeterom, delfinom

Ove nedelje je Margaret priznala da je imala seksualne odnose sa delfinom tokom eksperimenta koji je pokrivala Nnasa.

Margaret je Pitera opisala kao nekoga ko ulazi u ‘zrelo seksualno doba’. Rekla je: "Bilo je mnogo lakše uključiti i seks u trening i samo pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom jer je sve bilo divno i jako nežno, Peter je bio tu i znao je da sam ja tu za njega." U duhu ove priče, javio se i Malcolm Brenner i progovorio o svojoj šestomesečnoj vezi sa delfinom Dolly u zabavnom parku na Floridi, 1971. godine. Rekao je: "Neobično je u smislu što se ne dešava vrlo često – pa ljudi misle da je pogrešno. Ima nečeg prelepog i oslobađajućeg u vođenju ljubavi sa delfinom."

Čovek u ljubavi sa svojim vozilom

Edward Smith, 63, za sebe kaže da obožava da vodi ljubav sa vozilima. Kaže da je imao seksualne odnose sa stotinama automobile. Njegove neobične romance uključivale su Mustang,Jaguar, pa ponekad i helokoptere… Rekao je: "Neki muškarci gledaju u grudi i zadnjice lepih žena. Ja gledam u šoferšajbnu i gepek prelepih automobila."

Ljubav sa lutkom

Kradljivac iz Brazila je uhvaćen na kameri kako pokušava da ima seks sa lutkom iz butika pošto je provalio u tržni centar. Na kameri je uhvaćen kako nežno ljubi lutku pre nego što se upustio u seksualni čin.

Sofa je moja ljubav

Uhapšen: Gerard Streator zbog upražnjavanja seksa sa sofom. Radnik u hotelu ga je zatekao kako ‘stavlja penis među jastuke sofe, iznova i iznova’. Iako je pobegao kada je uhvaćen na delu, kasnije je uhvaćen i uhapšen.

Seks sa duhom

Žena koja tvrdi da je imala seks sa duhom više od jednog puta je priznala da je kompletno iskustvo bilo ‘jako, jako dobro’.

Natasha Blasick je rekla da je čitavo iskustvo bilo jako umirujuće iako bi mnogi očekivali da je trebalo da pobegne glavom bez obzira iz kuće. Ukrainska glumica je dodala ‘Izgleda da sam ja jedna od onih devojaka koja uživa u takvim stvarima.’

U detalje je opisala kako je prvi susret (od dva) izgledao: ‘Bila sam sama u sobi. Ležala sam u krevetu kada sam osetila da je nešto ušlo u sobu ali nisam mogla da vidim nikoga. Osetila sam kako me taj neko dodiruje i rukama gura uza zid i mogla sam da osetim težinu nečijeg tela na sebi. Nikoga nisam mogla da vidim ali sam osetila pritisak, toplinu tela koja se kretala u različitm pravcima.’

Flert sa švajcarskim sirom

Pagano je uslikan kako utrljava sir po svojim genitalijama. Muškarac je ponudio ženi novac kako bi ga gledala dok stavlja švajcarski sir na svoj penis. Christopher Pagano, 41, se dovezao do žene, pokazao svoje genitalije pre nego što je počeo da stavlja sir na penis. Pošto je uslikan u tom ‘činu’, policija ga je privela.

Pogledajte još