Počeo od životinja: Musić pre ubistva manekenke mučio životinje

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj Darijan Musić hipnotisanog pogleda sa ponosom drži izmučenu, mrtvu životinju...

Musić, svirepi ubica Vladislave Červenko, osuđen je na 40 godina robije pred Višim sudom u Novom Sadu. Kako su mediji preneli, porodica je zadovoljna što je ubica dobio najveću moguću kaznu, iako njihovu ljubimicu, manekenku ništa više ne može da vrati.

Sudija Tamara Radović rekla je da je Musić bio svestan onog što čini, a sudnicom se, nakon izricanja presude, prolomio aplauz.

Međutim, da je Musić zaista monstrum dokazuje i fotografija koja se pojavila na Fejsbuk stranici „LESI udruženje za zaštitu životinja i prirode BAČ”, na kojoj je vidi ponos i dika u očima Musića, koji pozira s lešom izmučene, mrtve životinje!

– Darijan Musić, svirepi ubica Vladislave Červenko, osuđen na 40 godina robije, odranije je bio poznat po mučenju i ubijanju životinja. Musić je Vladislavu usmrtio s tačno 53 udarca, što rukama, pesnicama, nogama, šipkom, a najjači udarac zadao joj je u jetru, koža joj je na više mesta imala tragove opekotina od cigarete. A VI I SLEDEĆI PUT ĆUTITE I NE PRIJAVLJUJTE I NE REAGUJTE KAD VIDITE OBEŠENOG PSA! Onaj ko to može da uradi životinji, u svako doba je spreman isto da uradi i drugom čoveku – piše iznad slike postavljene na zidu pomenute grupe.

izvor: telegraf

Pogledajte još