Najveći blamovi starleta iz Srbije i regiona

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Stanija poznata je po blamu kada je ustanovljeno da je "ukrala" sliku zadnjice instruktorke fitnesa i predstavila je kao svoju.

Pogledajte i uporedite slike ovde.

Makedonska starleta se pohvalila da je dobila priliku da glumi u holivudskom filmu sa Džejmsom Dinom, Merilin Monro i Marlon Brandom.

Starleta u pokušaju, Ana, pala je na ispitu znanja kada je pobrkala azbuku i abecedu, a pokazala je da joj ni matematika nije jača strana. istakla je svoje glasovne sposobnosti. Pogledajte:

Hrvatska starleta Maja Morales imala je i problem sa policijom kada je rekla da se njen dečko bavi "mutnim poslovima". Ona je imala mnogo blamova, a neke od njih pogledajte ovde.

Jedan od blamova srpske starlete Soraje bio je kada je na svom Fejsbuk profilu napisala da čita knjigu za devojčice "Barbika: Princeza i pop zvezda".

Podsetite se te ispale ovde.

Ava Karabatić je prepoznatljiva po smešnim i nelogičnim izjavama. Jedan od najkontroverznijih priloga u vezi sa njom pogledajte ovde:

I za kraj starleta u pokušaju koja je bila u centru pažnje nedeljama zbog neznanja. Mimi, poznatija kao Mimi Oro, pala je svaki ispit sa starlete.

Pogledajte još