Bolesni fudbalski fan isekao grkljan ženi i dvema ćerkama da bi gledao Mundijal

Monstrum! Italijan Karlo Lisi (31) počinio je trostruko ubistvo usmrtivši svoju suprugu Kristinu Omes (38) i njihovo dvoje dece, jedno starosti 5 godina i bebu od svega 20 meseci. Lisi je ubio porodicu, a potom otišao do kafića da gleda fudbalski meč između Italije i Engleske na SP u Brazilu, prenosi Telegraf.

Tela dece i žene pronađena su u njihovoj porodičnoj kući u blizini Milana.
Prema navodima iz policije, Lisi je suprugu ubio nožem dok je gledala televiziju.

- Decu je ubio na spavanju. Nakon zločina je otišao da gleda duel između Itaije i Engleske. Na putu do mesta gde je gledao fudbal on je bacio nož kojim je počinio ubistvo – navodi policija.

Kada se vratio kući pozvao je policiju kako bi prijavio da je zatekao ubijenu familiju. Pretvarao se da je u šoku, prenose mediji.

Ipak, nakon ispitivanja u policiji, Lisi je priznao zločin. Naveo je da je zaljubljen u drugu, a rekao je da je mislio da će mu fudbalska utakmica koju je gledo u baru poslužiti kao alibi.

Ovaj zločin nastavak je crne serije koja ima veze sa fudbalom. Nedavno je muškarac (42), inače veliki navijač Olimpika iz Marseja, ubio svog sina (11) zato što je dečak potajno navijao za najvećeg Olimpikovog rivala – PSŽ.

alo

Pogledajte još