Pogodite kom poznatom glumcu je žena za rođendan platila prostitutku, sela na krevet, jela čips i gledala!

Sećate se Džimovih ("Američka pita" ) neuspešnih pokušaja da se "pokaže" u krevetu? E pa, ni u stvarnosti nema mnogo razlike, jer je "Džim", zapravo glumac Džejson Bigs od supruge kao rođendanski poklon dobio usluge prostitutke i...nije se baš proslavio. Kao ni njegov lik u filmu.
Bigsova supruga Dženi Molen u svojim memoarima "I like you just the way I am", obelodanila je ovu pikanteriju iz njihovog zajedničkog života.

"Mi smo otvoreni za sve, moja žena je savršena", rekao je Bigs u nedavnom intervjuu. "Ovo nije uobičajena stvar koju radimo. Nemamo grupu prostitutki koje dolaze i odlaze iz naše kuće svakodnevno", dodao je glumac.

(old_image)

"Na kraju se nisam baš dobro zabavio. Tokom tri dana imao sam tri različite žene. Recimo samo da nisam uspeo da završim misiju. Moja supruga je sve vreme bila na krevetu, gledala nas, jela čips i smejala mi se. Tako da možete pretpostaviti da nisam baš najbolje demonstrirao svoje sposobnosti. Takođe, spomenuta prostitutka nije se bavila mojom ženom onako kako sam se nadao pa se to sve na kraju raspalo, no sve možete da pročitate u knjizi", rekao je Bigs.

Izgleda da je loša karma Džima iz "Američke pite" prešla i na glumčev privatan život, s obzirom da ovako nešto može da se desi. samo "Džimu".

Izvor: Blic

Pogledajte još