Penis kao afrodizijak: Kineski biznismen uhapšen jer je jeo tigrove!

Kineski biznismen za kojeg je objavljeno da se zove Ksu, iz provincije Gvanži, uhapšen je pošto je priznao da je samo prošle godine pojeo tri tigra! On se izjasnio krivim i preti mu zatvorska kazna u trajanju od 10 godina.

Ovaj biznismen je kupovao tigrove koji su prokrijumčareni iz inostranstva, a potom ih je uz pomoć nekolliko prijatelja klao. Oni su meso životinje jeli na zabavama, koje posećuju isključivo bogataši. Policija ga je uhvatila upravo tokom jedne od tih “gozbi”.

(old_image)
foto:yayimages

Inače, penis tigra se od davnina smatra za jedan od najboljih afrodizijaka na svetu. Brojnim impotentnim muškarcima taj afrodizijak je vraćao muškost vekovima unazad i bili su odličan razlog bogaćenja hiljada lovokradica.

Pošto tigar u Kini predstavlja simbol hrabrosti i snage, mnogi tradicionalni lekari preporučuju konzumiranje delova te životinje kao lek za bolove ili poboljšanje vida.

Iako je danas lov ovih gotovo istrebljenih životinja najstrože zabranjen, crno tržište i dalje cveta, a dokaz za to je uhapšeni biznismen.

Izvor: telegraf

Pogledajte još