Top 6 stvari koje nikada ne smete da pričate o bivšem

1. U seksu je bio jako loš
Pa šta ste onda tražili sa njim?! Osim ako je potpuno trom i statičan tokom odnosa, ocena o njegovom performansu može da bude prilično subjektivna. Čak i ako je bio gotov dok ste rekli “seks”, a predigra mu predstavlja misaonu imenicu, zadržite svoje utiske za sebe.

2. Takva škrtica se samo jednom rađa!
Ako je vaš bivši smatrao da bi trebalo trošiti mnogo manje nego što ste vi to očekivali, to ne znači da je škrtica. Možda ste vi bili previše rasipnički raspoloženi?! Ili je on ipak bio muškarac koji vas iskorišćava? Čak i da je tako - prećutite.

3. Ništa nije znao da uradi kako valja
Iako ste raskinuli, ne bi trebalo da zaboravite na sve one lepe trenutke iz vaše veze i dobre stvari koje je radio za vas. Ako se neko od vaših prijatelja seti lepih trenutaka iz vaše veze, dobro udahnite pre nego što ‘”ospete paljbu” po bivšem.

4. Ponašao se loše
Možda i jeste, ali da vas opet pitamo: zašto ste onda bili sa njim? Ponekad je važno “vratiti film” i pronaći znakove upozorenja koje ste propustili da vidite u toj vezi.

5. Odajete njegove tajne
Ma kako da se vaša veza okončala, činjenica je da ste s tom osobom bili u intimnoj vezi. Često mislimo da zavet ćutanja prestaje onog trenutka kad i veza bude gotova. Nemojte da budete takvi. Držite se svojih obećanja kako biste sačuvali svoj integritet i kako bi i drugi ljudi mogli da vam veruju.

6. Otkrivate drugima njegove slabe tačke

Ako ste spremni da iznosite ponižavajuće priče o svom bivšem i da sa “širokim narodnim masama” delite njegove najintimnije tajne, šta mislite da će o vama misliti vaši prijatelji ili novi partner? Razmislite dva puta pre nego što počnete da “rasprodajete” njegovu intimu... A ko zna, možda se i pomirite. Pročitajte kako da vratite bivšeg momka!

Večernji/Nadlanu

Pogledajte još