VENČANJE KOJE JE DIRNULO SVET: Voljenoj rekao DA, pa otišao zauvek

Rouden Gou i Lejzel Mej želeli su da se venčaju u julu jer je njemu tada 30 rođendan, pa su želeli da spoje dva srećna događaja. Već su živeli zajedno i imali dvogodišnju ćerkicu. Međutim, zao udes je sve promenio. Krajem maja Roudenu je dijagnostikovan karcinom jetre u četvrtom stadijumu. Lekari su mu odmah rekli da su mu male šanse za preživljavanje - agresivni rak bio je u terminalnoj fazi.

Propadao je bukvalno iz dana u dan i ubrzo pao u bolesničku postelju. Poslednja želja bila mu je da kaže to "da" okružen svojim najbližima.

(old_image)

Njegovi roditelji su uspeli da za samo 12 sati organizuju svečanost u bolnici. Rouden nije mogao da ustane iz kreveta, pa je mlada stajala kraj njegove bolesničke postelje, koja je za samo nekoliko sati postala samrtnička. Devojčica koje je obolela od raka naučila važnu lekciju

Samo jedna osoba bila je vesela jer nije znala da će ostati bez tate: Roudenova i Lejzelina dvogodišnja ćerkica, obučena u belo i s venčićem na glavici, ponosno je pozirala s maminim bidermajerom.

Rouden je preminuo 11. juna, samo 10 sati pošto je rekao "uzimam". Video-snimak tog najtužnijeg venčanja na svetu postavio je njegov brat Heset.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još