A posle seksa... Ovan hoće još, Bik bi da prezalogaji

Ovan: "Ajmo opet!"
Pripadnici ovog znaka imaju puno seksualne energije, a od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentisanju i izdržljivosti. U seksu vole da dominiraju, a predigra im nije uvek nužna. Nakon prve runde, spremni su za drugu...

Bik: "Gladan sam, idemo nešto da pojedemo?"
Pripadnici ovog znaka u seksu znaju šta žele i nije ih sramota to da pokažu. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, makar će kod prvog seksa i oni biti malo suzdržani, ali tek toliko da vide sa kim "imaju posla". Kako vole spajati zadovoljstva, nakon seksa vrlo rado prelaze na hranu...

Blizanci: "Gde je daljinski?"
Pripadnici ovog znaka vešti su ljubavnici, a za njih dobar seks ne mora biti nužno i rezultat ispunjavajuće veze. On im može biti posebno i uzbudljivo iskustvo sa nekim ko uopšte nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon seksa biće opušteni, a omiljena razonoda im je TV.

Rak: "Koji je tvoj stav o braku?"
Iako deluju povučeno, pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni ljubavnici koji u seksu vole puno dodira i predigru. Ako odnos dođe u seksualnu fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije, pa ih tada okupira oseća li partner to isto.

Lav: "Zar nisam super?"
Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici, a seks je za njih retko nežan i polagan. Uvek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti jer sami sebe doživljavaju kao seks-životinje. Nakon vruće seanse, moraju proveriti je li njihov partner očaran njihovim veštinama.

Devica: "Idemo na tuširanje!"
Pripadnici ovog znaka su i u seksu perfekcionistički raspoloženi, pa žele dugu i uzbudljivu predigru, žestok seks i obavezno maženje posle odnosa. Ipak, nisu imuni na seksualne fantazije i perverzije koje im nikad ne biste pripisali. Nakon seksa sledi obavezno tuširanje.

Vaga: "Meni je bilo odlično, a tebi?"
Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u seksu imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi otkrili partneru. Predigra im je izuzetno bitna, a ne pokaže li partner jednak entuzijazam, tj. ako im ne da dovoljno komplimenata, obavezno će proveriti da li je sve u redu "suptilnim pitanjem".

Škorpija: "Hoćeš da te odvežem?"
Pripadnici ovog znaka seksu su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka, a njihov je znak gotovo postao sinonim za snažan libido. Najbitnije im je da seks nije rutinski, a da se oni pitaju stalno bi menjali lokacije i moguće radnje, kao i igrice koje obožavaju.

Strelac: "Ja ću zvati tebe..."
Pripadnici ovog znaka seks vide kao dobru zabavu i nezaobilazan začin životu, a iako su njegovi veliki obožavatelji, samo maženje će više povezivati sa ljubavlju nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, premda nisu ni toliko liberalni koliko sami misle, a smatra se kako prednjače po broju seksualnih parova u poređenju sa drugim znakovima.

Jarac: "Imaš vizitkartu, kako ćemo se naći?"
Pripadnici ovog znaka za mnoge su veliko iznenađenje u krevetu, gde pada njihova maska suzdržanosti i samokontrole. Vrlo su strastveni ljubavnici, ali pod uslovom da im je partner neko sa kim su na istoj talasnoj dužini. I u krevetu se često znaju razočarati. Koliko god seks bio strastven, razgovor sa Jarcem nakon njega baš i nije.

Vodolija: "A da probamo sad u krevetu?"
Kod pripadnika ovog znaka postoji značajna razlika u pristupu seksu - s obzirom na to je li reč o onom na jednu noć ili sa partnerom kojeg vole. Uživaće i u jednom i u drugom, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom, pa im neće biti strano "pohvatati" se bilo gde.

Ribe: "Kako se ono zoveš?"
Koliko god ponekad deluju sramežljivo, pripadnici ovog znaka to definitivno nisu u krevetu. Kao ljubavnici su domišljati i daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane strastvene afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu završiti sa nekim u krevetu i pre nego ga bliže upoznaju.

prva.rs

Pogledajte još