Monika Beluči i Sloboda Mićalović: Srešćemo se na Trebinju

Za nedelju danaSloboda Mićalovićpridružiće se ekipi Emira Kusturice, koja od prošle nedelje u Trebinju snima nastavak filma“Na mlečnom putu”.

Glumica ne krije da je ushićena zbog posla koji je čeka i činjenice da je ostvarila veliki san da zaigra u nekom Kusturičinom ostvarenju. Ona kaže da se uveliko sprema za svoju ulogu.

(old_image)

ilustracija/yayimages.com

"Vežbam koreografiju za film i vrlo sam predana tome. U Trebinje putujem za tri dana da se i tamo, na licu mesta, pripremim za snimanje koje će za mene početi 3. jula", rekla nam je Sloboda Mićalović.

Osim sa Kusturicom, koji u filmu tumači monaha Kostu, ona će snimati i sa Mikijem Manojlovićem, i to na nekoliko lokacija po Hercegovini. Sredinom jula pridružiće im se glavna glumica Monika Beluči, koja je prošle godine sa Kustom snimila veći deo filma.

Kusturica jenamenski pisao ulogu za Slobodu, koja kaže da je zadovoljna scenariom i time kako ju je čuveni reditelj video. U njegovom filmu, koji govori o ljubavi i ratu, ona igra lepu Milenu koja prodaje mleko vojnicima i čuva kuću. Brat joj je ostavio zadatak da mu pronađe ženu i ona mu pronalazi, ni manje ni više nego Moniku Beluči, koju kupuje i dovodi.

Izvor: Kurir

Pogledajte još