Pucala na decu koja su nosila vodene pištolje! (VIDEO)

U nedelju je Billie Jo George nanišanila i pucala iz svog pravog pištolja na decu koja su se igrala sa vodenim pištoljima. Prema očevicima događaja, ona je znala da deca imaju vodene pištolje a ne prave, pa je ipak odlučila da otvori vatru.

Policajci su, nakon poziva uplašene majke, došli na mesto događaja nešto pre 4:30 popodne, kada su im meštani rekli da je četvoro dece , koja su se igrala sa vodenim pištoljima, bilo napadnuto od strane jedne od njihovih komšinica. Billie Jo George, koja je videla da se deca igraju vodenim pištoljima, je izvukla svoje oružje i nanišanila, sudeći prema oficijelnim izveštajima.

(old_image)
Foto: Billie Jo George / Profilna slika / Facebook

Prema WFMZ regionalnim vestima, jedna od komšinica je povikala na ženu: „Šta to radiš sa pištoljem? Zašto si ga usmerila ka mojoj deci? To su samo deca!“

Žena koja je bila očevidac događaja, utrčala je u kuću i pozvala policiju. Dok je bila unutra, čula je kako Billie puca. Prema drugim očevicima, Billie je pucala sa svog trema na ulicu.

Billie Jo George je uhapšena i optužena za: neoprezno ugrožavanje drugog lica, ispaljivanje 'projektila' na ulicu, 'pražnjenje' oružja i za nekontrolisano ponašanje. Njena kaucija je 75000 dolara. WFMZ nije pomenuo motiv iza napada.

Izvor: aattp.org

Pogledajte još