Naprednjaci: Demokrate su zavidne jer nisu imali hrabrasti da reformišu Srbiju

"Umesto snažnih ekonomskih reformi, koje danas sprovode SNS i Aleksandar Vučić, jedino su se borili za zapošljavanje svojih partijskih kadrova, zbog čega se danas i plaše reforme preglomaznog javnog sektora.

Demokrate nikada nisu imale ni hrabrosti, ni sposobnosti, da donesu zakone koji će privući i domaće, i strane investitore, i oporaviti uništenu privredu, među kojima je jedan od značajnijih zakon o radu, o kome se već godinama vodi javna rasprava, koju, sasvim je sigurno, demokrate nisu čule jer su se uvek, i isključivo, bavile samo sobom i svojim uskim stranačkim interesima", navode u SNS.

Naprednjaci razumeju, navodi se u saopštenju, zavist demokrata što je SNS pokazala sposobnost da dovede investitore, poput kompanije "Igl hils", a ključno pitanje je šta vas je sprečavalo, kad već niste umeli da dovedete investitore, da renovirate neku zgradu, ili bar okrečite jednu fasadu u Beogradu.

"Napominjemo da, za razliku od funkcionera Demokratske stranke, Srpskoj naprednoj stranci nije bitno da li ćemo sutra biti na vlasti, već koliko danas možemo da uradimo za građane i Srbiju", navode u SNS.

Izvor: Kurir

Pogledajte još