FER KAFENISANJE U MIKSERU!

Ispijanje kafe je ritual kome treba pristupiti sa pažnjom i uživanjem u svakom gutljaju. Kafa je umetnost za dobro jutro i prijatno popodne, hedonizam i inspiracija koja ispunjava dan. Zato je za sve prave ljubitelje ovog napitka, veoma važno da znaju odakle kafa koju piju potiče, kako nastaje i na koji način se priprema. Drugim rečima - važno je da je kafa stvarno dobra - u svakom smislu.

Glen Gregory, vlasnik Java Coffee Company, koja je posvećena proizvodnji i služenju samo najboljeg što kafa ima da ponudi, će u utorak, 1. jula, u 18h, predočiti fenomen Fairtrade-a i upoznati sve zainteresovane sa konceptom koji podstiče društveno odgovorno ponašanje u trgovini i objasniti zašto je baš kafa prvi veliki uspeh fer trgovine.

Saznajte šta je sve potrebno kako bi se kafa sertifikovala kao Fairtrade i koje sve uslove mora da ispuni. Upoznajte se sa pravilima i propisima koje postavlja svetska organizacija FLO (Fairtrade Labelling Organizations International) i kako da budete sigurni da kafa koju pijete ispunjava ove zahteve, neophodne za postizanje pravednog odnosa u trgovini, ali i kvaliteta napitka koji stiže na vaš sto.

Sve ove informacije ćete dobiti uz degustaciju fenomenalne Java kafe sa Fairtrade sertifikatom.

Pogledajte još