GLEDAĆEMO: Cecina deca glume u nastavku Zone Zamfirove!

0

U filmu čije snimanje počinje 12. jula reditelj Jug Radivojević će, po nezvaničnim informacijama, angažovati Veljka i Anastasiju Ražnatović dok bi njihova majka trebalo da otpeva naslovnu numeru.

„Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film. Ona je već imala iskustva na velikom platnu jer je otpevala numere u ostvarenju “Nečista krv”, gde je zablistala kao Koštana“, navodi izvor blizak Ražnatovićevoj. „Radivojević želi da u „Zoni 2″ angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju“. (Telegraf.rs)
Ceca je već izjavljivala da je njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice.
Sa druge strane, Jug Radivojević nije želeo da otkriva bilo kakve detalje u vezi sa ovim projektom, osim da će imena glumaca biti saopštena za nekoliko dana.

Izvor: Alo

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.