Nevolje u raju: POTVRDILA JE GLASINE O VARANJU?!

Bijonse i Džej Zi su od turneje napravili ludilo! Prvo su isprozivali Džastina Bibera što se ponaša kao potpuna budala. Potom je Kraljica B pokazala svoju lepu pozadinu u kostimu koji nije dovoljno pokrivao. A onda.... B je otkrila istinu koja se krije iza glasina o nevoljama u carstvu Karter.

Obučena u belo, sa velom na glavi, pevala je pesmu 'Resentment' koja se prvo pojavila na albumu iz 2006. godine. Međutim, 32-godišnja pevačica je promenila reči pesme zbog čega su se fanovi zapitali da li je to gospođa Karter konačno progovorila o svojoj vezi sa Džej Zijem.

Umesto da otpeva 'been riding with you for six years,' (s tobom sam već 6 godina), Bej je otpevala 'been riding with you for six years,' (s tobom sam već 12 godina), što je vreme koje su njih dvoje proveli zajedno. Ali, koga briga za to, zar ne?

Drugi deo je ono što je zabrinulo fanove. Reči pesme u originalu kažu 'I gotta look at her in her eyes and see she’s had half of me,"a ('moram da je pogledam u oči i vidim da je imala pola mene'), ali, umesto toga, Bijonse je otpevala 'I gotta look at her in her eyes and see she’s had half of me. She ain’t even half of me. That bitch will never be.' ('Moram da je pogledam u oči i vidim da je imala pola mene. A nije čak ni vredna koliko pola mene. Nikada neće ni biti. Kučka')

Sećate se drame koja se dogodila u liftu a koju je, navodno, pokrenulo to što je Džej Zi flertovao sa Rejčel Roj. Na sve to, nedavno su se proširili glasine da ovaj muzički mogul ima dugu aferu sa pevačicom hita 'It's All ABout Me', Mya-om.

Poslušajte snimak:

Pogledajte još