Apatin: Odbegli mladoženja se sakrio kod bivše!

Skandal koji je u Apatinu priredio V. L. (35) kada je u subotu pobegao sa svog venčanja nikako da splasne. U tom gradu se priča da je motiv mladoženjinog bega stara ljubav.

- On je imao dugu vezu sa devojkom iz Sombora koju je mnogo voleo. Ipak, kao u svakoj vezi, imali su problema, pa su raskinuli negde oko Nove godine. Već u januaru je počeo da se zabavlja sa novom devojkom koja je nedugo zatim zatrudnela, a pod pritiskom njihovih roditelja zakazali su venčanje – kažu poznanici nesuđeng mladoženje, a prenosi “Alo”.

Mladoženja je svratio da kupi cigarete pre samog venčanja, a zatim je isterao brata iz automobila i nastavio u nepoznatom pravcu, piše Alo.

- Čuo sam da je otišao kod bivše devojke u Sombor i da je tamo doneo odluku da se ne ženi. Tek je oko pola devet uveče došao u restoran i na mikrofonu objavio da venčanja neće biti i zatim otišao bez objašnjenja – kaže sagovornik.

Porodica nesuđenog mladoženje juče nije bila voljna da komentariše postupak svog sina.

- Čitava zemlja grca u problemima, a vas zanima moj sin. Pa, kako vas nije sramota da me pitate ovako nešto kada i sami pretpostavljate koliko smo povređeni - rekao je mladoženjin otac Dušan.

Porodica mlade namerava da tuži nesuđenog zeta zbog troškova svadbe.

Izvor: telegraf

Pogledajte još