Eminin zamak u Pazaru: Pevačica dala ogromnu sumu novca za renoviranje kuće!

Pevačica Emina Jahović Sandal nedavno je završila renoviranje svoje porodične kuće u Novom Pazaru, a kako se priča, u sređivanju celog prostora je uložila oko pola miliona evra.

Jahovićeva je nedavno posetila svoj rodni grad, gde živi njena mama Senija, kako bi videla dokle su stigli sa radovima, a sređena kuća ima igraonicu za njene sinove Jamana i Javuza, kao i veliko spa-kupatilo. Pevačica jedan sprat preuređuje po svom ukusu, a nameštaj direktno stiže iz Turske.

"Emina mnogo voli svoj grad, ipak je ovde živela 20 godina. Ovde živi njena majka, brat joj je tu sve češće, brojna rodbina, prijatelji s kojima je odrasla. Jedan sprat kuće će opremiti po svom ukusu, nameštajem koji uskoro stiže iz Turske. Kuća je prelepa, sa velikom igraonicom za njene sinove Jamana i Javuza. Sprat koji koristi njena majka i brat je već opremljen i izgleda prelepo, sa najmodernijim nameštajem i ogromnim spa kupatilom", rekla je bliska rođaka, a Jahovićeva je kuću zajedno renovirala sa bratom, proslavljenik košarkašem Mirsadom Jahovićem.

"Eminu retko viđamo, a prošle nedelje su joj sinovi bili tu sa dadiljom. Dečaci su prelepi, stariji je isti otac, a mlađi liči na Eminu. Muž Mustafa je samo jednom bio u Novom Pazaru, šetali su normalno gradom, išli u kafiće, restorane. Nisam ulazila u kuću od kako su je renovirali, ali sam čula da izgleda prelepo", rekla je komšinica.

"Najveći deo renoviranja je uradio njen brat, a jedan deo je i ona. Sigurno da je dosta uloženo u sređivanje, ali ne znam koliko tačno. To je porodična kuća i oni su želeli da svima omoguće komfor, da i njen brat, sestra i mama mogu da dođu, da se okupe preko leta i uživaju", rekao je pevačicin potparol Ninoslav Prodanović.

kurir

Pogledajte još