Otkrila ono što niko nije znao: Šta je popularna glumica zanemarila dok je snimala Dosije X

Glumica Žilijen Anderson (45) je u nedavnom intervjuu ispričala kako je bila previše iscrpljena dok je snimala seriju Dosije X te da zbog toga devet godina nije marila i nije posvećivala pažnju svom izgledu.

Žilijen Anderson glumila je agenta Dejnu Skali devet godina. Serija je postala kultni klasik, a iako je Žilijen ponosna na seriju i svoju ulogu, izjavila je da ne može verovati da je pristala nositi neudobna odela iz 90-ih.

'Najčudnije je to što kad sam oblačila ta grozna odela od likre ni jedan deo mene nije rekao: 'Stani, čekaj malo.' Isto je važilo i za kosu', kroz smeh je rekla glumica u nedavnom intervjuu za britansko izdanje magazina Glamour.

'Izluđivalo me je što sam imala crvenu kosu, stilizovanu na poseban način. I možda biste pomislili da sam uradila nešto po tom pitanju van seta... Ipak, nisam se zamarala jer sam bila toliko iscrpljena. I tako sam devet godina odlazila na posao i bila neko drugi, bez da sam uopšte posvećivala vreme ili pažnju tome kako izgledam. Sad kad se osvrnem, pogledam unazad i vidim sebe i te grozne modne odluke, ne mogu verovati', dodala je glumica.

hot.net.hr

Pogledajte još