GREŠKE KOJE VEZU OSUĐUJU NA PROPAST: Izgovorite ova 3 pitanja i oteraćete ga iz kreveta!

1.I šta ćemo sada da radimo?

Izgovorite ovo pitanje i ohladićete ga. Ove reči mu stvaraju kompleks, jer ukoliko nakon njegovog truda ispod čaršafa vi brže-bolje tražite dalju zanimaciju, odajete utisak kako vam baš i nije bilo bajno u krevetu.

2. Zašto si stao?

Najčešće pitanje kada u vrtlogu strasti muškarac naglo uspori je ujedno i ono koje najviše umanjuje njegovu muškost. Verovali ili ne, to ga podseća na neke njegove ranije seksualne neuspehe. Baš iz tog razloga, izbegavajte ovo pitanje u širokom luku, a umesto njega, uputite mu kompliment nakon kojeg će se osećati “bitnim”, posebno ako se on odnosi na njegovo umeće u krevetu ili “obdarenost”.

3. Umirem od gladi, imaš li nešto za jelo?

Ma koliko bili gladni nakon seksualnog čina, i ma koliko želeli slatki zalogaj, nemojte mu postaviti ovo pitanje. Razlog je jednostavan, muškarac će pomisliti da ste i u toku samog seksualnog čina zamišljali komadić čokolade ili maštali o onom sladoledu koji ste pre početka “igrarija” videli u njegovom frižideru. Ako ste baš toliko iscrpeli organizam i ne možete da izdržite, budite lukavi pa preformulišite pitanje. Recite mu: “Baš si me iscrpeo, šta misliš, da naručimo nešto?” To će vam pomoći da sačuvate strast i izbegnete nepotrebnu svađu.

A pročitajte i 5 najiritantnijih muških poruka od kojih se ženama diže kosa na glavi.

Izvor: Prva.rs

Pogledajte još