TELENOR: Novi Play i paketi sa digitalnim servisima po izboru

U zavisnosti od toga za koji se paket odluče, korisnici će moći da odaberu jedan, dva ili tri servisa, uz standardne opcije za razgovor, dopisivanje i surfovanje na intrernetu. Pun potencijal Play+ paketa korisnici mogu da iskoriste zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja omogućava velike brzine interneta.

(old_image)

Sa Sport uživo servisom moguće je pratiti više od 15 sportova, od dešavanja na terenu, do statistike o igračima, timovima i utakmicama širom sveta.

Deezer muzika u bazi ima više od 30 miliona pesama i 30 hiljada radio stanica, a pruža pravi ugođaj slušanja muzike na telefonu i dok je korisnik u pokretu. Kad jednom otvori nalog na Deezeru korisnik može muziku da sluša putem telefona, tableta ili laptopa, čak i kad nema pristup internetu, kao što je prilikom vožnje avionom.

(old_image)

Korisnik zahvaljujući WhatsApp servisu može neograničeno da se dopisuje sa prijateljima, razmenjuje fotografije i video snimke.

Servis Capture korisniku pruža mogućnost da kreira lični prostor na internetu u kojem može da sačuva, pregleda i podeli fotografije koje ima u mobilnom telefonu. Svi korisnici Play+ paketa koji ne aktiviraju neki od servisa mogu da u okviru svog paketa odaberu tarifne dodatke - 1000 SMS poruka ili 500 megabajta dodatnog brzog internet saobraćaja.

Servisi se biraju i aktiviraju putem 111 Meni aplikacije i u okviru paketa se mogu menjati svakog meseca. Svi nepotrošeni minuti, poruke i megabajti u okviru paketa prenose se u naredna tri meseca.

Iznenađenje za nove pripejd korisnike

Svi oni koji do 1. septembra postanu novi Telenorovi pripejd korisnici dobijaju besplatnu aktivaciju tarifnog dodatka „Dodaj sve“ i neograničen internet protok za komunikaciju unutar WhatsApp digitalnog servisa. Njima su, na taj način, na raspolaganju 1000 minuta za razgovore unutar mreže, 1000 poruka prema svim mrežama u Srbiji i 100 MB za surfovanje Internetom, ali i neograničen internet za korišćenje sve popularnijeg digitalnog servisa WhatsApp.

(old_image)

Svi digitalni servisi su, u vidu tarifnih dodataka, dostupni i svim ostalim pripejd i postpejd korisnicima, uz besplatan probni period.

Telenor Srbija deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora, koji ima 172 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,1 milion korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.

Pogledajte još