Brazilke ili Kolumbijke: Koje od njih pobeđuju na utakmici lepote?

Saznaćemo koja je zemlja trenutno bolja u fudbalu, ali između njih vodi se još jedna večna borba. Čije su devojke zgodnije i seksepilnije? Brazil i Kolumbija na glasu su kao zemlje predivnih žena, ali baš kao i u fudbalu, u ovoj seksi borbi netko mora pobediti. Zato smo danas na jednom mestu okupili četiri slavne lepotice iz obe zemlje, a vama preostaje samo da poštenim suđenjem ovu igru privedete kraju i odaberete pobeđuju li danas Kolumbijke ili Brazilke.

Sofija Vergara (Kolumbija)

Ova glumica predstavlja definiciju vatrene Latino žene. 41-godišnja kolumbijska seks bomba odavno je zapečatila svoju poziciju na svim listama najseksi žena na svetu. Uz neodoljiv seksepil, Sofija je neverovatno duhovita, a to je kombinacija kojoj malo koji muškarac može da odoli.

Šakira (Kolumbija)

Kada bismo mogli dodeliti nagradu za najbolje bokove, ona bi je sigurno osvojila. 37-godišnja Šakira tokom karijere je puno puta menjala svoj muzički izražaj, a svet je osvojila 2001. godine spotom za pesmu "Whenever, wherever" u kojem je pokazala svoje umeće trbušnog plesa i sve zadivila tim slavnim bokovima. Od tada nas redovito uveseljava seksi spotovima i na tome smo joj jako zahvalni.

Adrijana Lima (Brazil)

33-godišnja Adrijana nikada nije mislila da će postati manekenka, iako je u srednjoj školi često pobeđivala na takmičenjima lepote. S 15 godina prijavila se na Fordovo takmičenje ljepote na nagovor prijateljice koja nije željela sama učestvovati u izboru. Mislila je da će joj samo praviti društvo, ali to je zapravo bio početak njene karijere. Dve godine nakon izbora preselila se u Njujork, potpisala ugovor s modnom agencijom Elite i vinula se u manekenske zvezde. Njeni obožavatelji najviše vole da je gledaju u ulozi seksi anđela na revijama modne kuće "Victoria's Secret".

Žizel Bundšen (Brazil)

Ova lepa Brazilka treću godinu zaredom nalazi se na vrhu liste najbogatijih manekenki na svetu. 33-godišnja lepotica nije stala samo na uspešnoj manekenskoj karijeri, nego je odlučila kapitalizovati svoj uspeh i zahvaljujući pokretanju uspešnih poslova sada se valja u novcu. Njenim čarima nije mogao odoleti ni Leonardo DiCaprio, poznati ljubitelj manekenki, ali na kraju je Žizel glumca zamenila Tomom Bradijem, igračem američkog fudbala, s kojim ima dvoje dece. Njena karijera započela je 1997. godine kada se preselila u London, a prvu veliku priliku dao joj je pokojni dizajner Alexander McQueen 1998. godine. Tada je nosila njegovu reviju, a nakon toga McQueen joj je dodelio titulu "The Body" (telo) koju je pre nje nosila samo slavna Elle McPherson.

index.hr

Pogledajte još