Za devet meseci imala 98 muškaraca: Sve ono što je naučila o jačem polu

Ona nikada nije volela zabavljanje, tačnije ono što danas zabavljanje predstavlja. Za nju su veze uveliko diktirane tržištem, nema veliko razumevanje za to da žene moraju da troše mnogo novca na skupu šminku i garderobu, a da muškarci moraju da troše velike sume novca na retorane ne bi li impresionirali žene.

Suzan je rekla da je veliko opterećenje razmišljati na sva pravila zabavljanja, koliko je daleko otišlo obično flertovanje, pokazuje to što su se pojavili i razni kursevi zabavljanja na kojima ljudi uče kako da se predstave i da komuniciraju sa suprotnim polom.

Ova žena to nije htela, ona najviše uživa kada se nekom predstavi u "prirodnom izdanju" i kada ima priliku da sa nekim "prirodno" razgovara.
bog svih ovih sklonosti, Suzan dugo nije bila u nekoj vezi, prijatelji su je zbog toga kritikovali i ona je odlučila da popusti. Pristala je na ponudu svakog muškarac koji joj se udvarao i za devet meseci je imala 98 sastanaka. Naglasila je da nije bilo seksualnih odnosa.

Sastanci sa desetinama muškaraca pokazali su joj da je jačem polu uvek najvažnije da se pohvali svojim društvenim kontaktima, poslovnim uspesima i svojom imovinom. Kako je rekla Suzan, oni su uvereni da će tako postati mamac za žene. I većina žena zagrize taj mamac. Suzan nije, posle eksperimenta je shvatila da je njena odluka bila ispravna.

Ona je imala pravu ljubav za koju nisu bila potrebna nikakva pravila. Nije htela da se upusti u odnose u kojima važe pravila za dobijanje nečije naklonosti, nije želela da danima razmišlja da li je rekla pravu stvar ili ne. Prave veze i prave emocije, po njoj, odvijaju se bez tih problema, spontanije i prirodnije.

- Nisam briljantna i ne igram igre, ali znam ko sam, mogu da zavolim brzo- rekla je Suzan.

I dok je odbacila pravila i sve one koji ih slede, na sastancima je nailazila i na muškarce koji misle kao ona. Bile su to neposredne osobe sa kojima je Suzan uživala da razgovara o raznim stvarima.

Današnje veze i zabavljanje su zahtevnije od ekstremnog sporta. Suzan je odlučila da se njoj najlepše stvari dese spotnatno, dok šeta psa ili dok je u teretani. Bez "namešatanja" jednostavno čeka da se pravi pojavi.

Izvor: Blic

Pogledajte još