Ovo je 5 najdužih zabeleženih orgazama!

5) 43 SEKUNDE

Vilijam H. Masters i Virdžinija E. Džonson predvodili su istraživački tim koji se bavio pitanjima seksa i reprodukcije. Ova kontroverzna studija vršena je od 1957. do 1966. Jedan od segmenata studije bavio se reakcijama tela na prirodu orgazma i tom prilikom zabeležen je ženski orgazam koji je trajao 43 sekunde. Tokom ovog orgazma žena je imala 25 kontrakcija.

4) 83 MINUTA

Britanka El En ima orgazam na svakih 5 minuta, što je otprilike 250 orgazama dnevno. Čak i najmanja vribracija, kao što je vožnja automobila ili zvonjava telefona može da joj izazove orgazam. Kada je posetila doktora, dijagnostifikovan joj je poremećaj trajnog seksualnog uzbuđenja i prepisani su joj lekovi da joj pomognu. Žena koja pati od ovog poremećaja mora da ide na fizikalnu terapiju kako bi ublažila simptome. Kod El En je zabeležen orgazam koji je trajao čak 83 minuta.

3) DVA SATA

Video jedne jadne žene završio je na Jutjubu, a snimio ga je njen muž. Na njemu se ona nekontrolisano uvija nakon seksa sa svojim novopečenim mužem. Ova anonimna mlada je nekoliko minuta nakon seksa nastavila da uživa u orgazmu, ali kada je to potrajalo duže od 10 minuta, bilo joj je sumnjivo, pa je otišla kod doktora.

(old_image)

Doktori i medicinsko osoblje nisu znali šta joj se dešava i počeli su da joj daju valijum da bi joj umirili orgazme. Nakon dva sata, orgazam je prestao. Identitet mlade i njenog muža nije poznat.

2) TRI SATA

Ova priča se nedavno našla u emisiji „Sex Sent Me to the E.R.“.
Naime, Liz i Erik su imali jutarnji seks, a onda je Liz shvatila da i dalje ima orgazam sat vremena nakon seksa. Pokušala je da se smiri skakanjem i pijenjem vina, ali kada je dogurala do drugog sata, otišla je u bolnicu. U čekaonici su se Liz i Erik suočili sa osuđujućim pogledima i ružnim komentarima. Kada je Liz konačno ušla u ordinaciju, dat joj je antihistaminik, ali je i dalje nastavila da ima oko 12 orgazama dnevno. Ispostavilo se da su ovaj poremećaj izazvali njeni antidepresivi.

1) 8 SATI

Rejčel iz Atlante iskusi orgazam na svakih 30 sekundi. Ona je svoju priču ispričala u dokumentarcu „100 orgazama dnevno“, gde je objasnila da je njen problem počeo kada je rodila prvo dete. Njen muž Džon kaže da nije zabavno imati ženu sa poremećajem trajnog genitalnog uzbuđenja. Zapravo, ovaj poremećaj doneo im je velike probleme. Rejčel je morala da nauči da kontroliše svoje orgazme i kaže da bi imala i do 100 orgazama dnevno, a neki bi trajali i po 8 sati da ih ne kontroliše.

Izvor: Blic

Pogledajte još