Noć u Beogradu: Trudnica povređena u udesu

0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, među kojima i jedna trudnica, izjavila je Nada Macura.

Trudnica stara oko 25 godina povređena je u udesu, koji se dogodio oko 00.35 časova na uglu Novosadskog autoputa i Solunske ulice i žalila se na bol u predelu stomaka, a prevezena je u Kliničko-bolnički centar Zemun, rekla je portparolka Hitne pomoći.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22.35 časova na uglu ulica Ugrinovačke i Bežanijske, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 39 godina zadobio je posekotine u predelu čela i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, dok je muškarac star 49 godina zadobio istezanje vrata i povredu ramena, ali je odbio prevoz u bolnicu, objasnila je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 114 intervencija, a za protekla 24 sata ukupno 258 intervencija od kojih 77 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se javljale sve vrste pacijenata, među kojima srčani bolesnici, astmatičari, hipertoničari i psihijatrijski, dodala je Macura.

izvor: B92

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.