Svadba godine: Ko će pevati i šta će se jesti na Noletovom venčanju?

0

Svadba o kojoj već nedeljama bruji ceo svet sutra će imati generalnu probu. Gosti su već pristigli na Sveti Stefan, gde će teniski svetski broj jedan reći "da" Jeleni Ristić.

Većina zvanica na Sveti Stefan stiže večeras ili sutra ujutru. Šta se sve događalo iza kulisa priprema, ali i samog venčanja, čitajte u elektronskom i štampanom izdanju “24 sata”, kao i u „Blicu“. Od juče samo na blic.rs postavljen je ekskluzivni snimak Novakove momačke zabave na Ibici, kao i sedam ilustrovanih priča o Jeleninoj i Noletovoj ljubavi. Partner u izradi specijala je Banka Inteza sa svojom karticom amerikan ekspres.

Venčanje
Crkveno venčanje, koje je usred posta, odobrio je crnogorski mitropolit Amfilohije, koji će ih navodno i venčati u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu.

Zvanice
Venčanje slavnog tenisera proteći će bez Cece, Čole, Severine. Među 150 zvanica nema ni svetskog džet-seta, ako izuzmemo inostrane tenisere i njihove trenere.

Trpeza
Iako Đokovići svadbu prave u vreme Petrovačkog posta, na njihovoj trpezi, osim posnih specijaliteta, naći će se i kajmak, njeguški pršut, svinjetina i jagnjetina.

Muzika
Sviraće dva benda, orkestar muzičkog urednika RTS Miše Mijatovića i bend „Family“. Pored dve manje poznate pevačice, pevaće i Miroslav ilić, Novakov omiljeni pevač.

Smeštaj
Većina gostiju, uključujući i muzičare, biće smeštena u hotelu „Maestral“ na Pržnu, dok će mladenci odsesti u apartmanu “Sveti Stefan”, gde su odsedali poznati.

Pokloni
Gostima je rečeno da novac koji su izdvojili za poklone uplate u Fondaciju ”Novak Đoković”. Čak ni simbolični pokloni neće biti prihvaćeni.

Tajnovitost
Imperativ Đokovića od prvog trenutka bio je da se informacije o venčanju čuvaju kao sveti gral. Gostima je izričito naglašeno da ne razgovaraju s medijima.

24sata

Foto: Twitter

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.