Čović nije došao na saslušanje zbog gripa

0

Nebojša Čović nije se juče pojavio u Trećem osnovnom tužilaštvu, gde je trebalo da bude saslušan zbog napada na novinara Dejana Anđusa. Nedolazak je opravdao medicinskom dokumentacijom, po kojoj ima grip.

Prvog čoveka Košarkaškog kluba Crvena zvezda trebalo je da sasluša zamenik tužioca u nastavku istrage zbog incidenta koji se pre mesec dana dogodio ispred Televizije „Kopernikus“. Čović je tada nasrnuo na sportskog novinara i nekoliko puta ga udario, a napad su zabeležile video-kamere sa okolnih zgrada.

– Nisam iznenađen što nije došao na saslušanje. To je jedna najobičnija kukavica i lažov. U petak, kada je vršljao po televiziji, bio je zdrav, a sad, kada treba da se suoči sa onim što je uradio, navodno je bolestan – rekao je za „Blic“ novinar Dejan Anđus.

Čović je sa zetom Milošem Ninkovićem saslušan u policiji tri dana nakon incidenta, a slučaj je potom predat nadležnom tužilaštvu. Čović je tvrdio da Anđusa „nije ni pipnuo“, a snimak sigurnosnih kamera takođe je predat tužiocu.

– Jasno je da igra na kartu protoka vremena, verovatno misleći da ću odustati. Poručujem mu da vremena imam na pretek i da neću odustati dok pred državom ne dokažem šta je uradio i ne smestim ga iza rešetaka – kazao je Anđus.

Izvor: Blic

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.