Da li je on onaj pravi? Reši test i saznaj sa kim imaš posla!

1.“Draga”
Frajer koji iskazuje ljubav tepajući ti “draga” običan je mekušac. Nikada nije spontan, grozi se blamiranja i scena u društvu. Pati za društvenim statusom. Nije duhovit i ne ume da priča viceve. Nije sklon eksperimentisanju u krevetu, ali, naravno, tvrdi da je najbolji ljubavnik.

2. “Mala”
Džejms Din u najavi! Pogled mu je prodoran i u stanju je da te zakuca za zid kad te pogleda. To te pali, ali pomalo i plaši. Ipak, kao po komandi, čim ga ugledaš – istopiš se.
To klasični prolazni ljubavnik. Ukoliko si za neku neobaveznu varijantu – super, a ako ne – brzo briši, jer takav primerak nije sposoban za duže emotivno vezivanje.

3. “Zeko”
Naletela si na pravu maminu mazu, na originalnog balkanskog, uzornog sinčića. Njemu fali samopouzdanja i ne može da donese najprostiju odluku bez konsultacija sa nekim. Nikada ne organizuje provod, užasava ga se, a grozi se i bilo kakve odgovornosti. Najviše voli da provodi duge, ušuškane, noći kod kuće.
A “one stvari”? Pa, to radi loše i obavezno ugasi svetlo.
Pročitajte koje greške devojke prave kada traže idealnog partnera!

4. “Šećeru”
Eto ga dečko koji je spreman da te pazi i mazi, da ugađa svim tvojim željicama, pa i onim uvrnutim. Prema čitavom svetu je “čvrst”, ali na tebe je veoma slab. Voli to što ste ravnopravni i ceni tvoje mišljenje. Ponekad čak ume i da prizna kada nije u pravu. Katkad se ponaša i kao tvoj hrabri vitez – zaštitnik. Ali, u principu, on je nežna dušica.

5. “Gospođice”
Proćelav tip, obično na “poziciji” direktora ili starijeg menadžera. Ne može da se podiči fizičkim atributima, ali zato vodi računa da su sve stvari na njemu upadljivo markirane.
Izuzetno je egocentričan i voleo bi da bude fatalan. Sve svoje mane pokušava da nadomesti lovom. Tašt onoliko koliko je prazan.

6. “Ženo”
To je ozbiljan dečko, odnosno pravi muškarac. Svestan je svojih godina, svog statusa i situacije u državi. U tebi vidi nešto više od prolazne avanture. Voli i zemlju po kojoj hodaš. Pristojan je i obrazovan. To je stabilan muškarac koji se ne boji vezivanja.
Ako uspeš u misiji “zadobijanje buduće svekrve”, vrlo se lako može dogoditi da mu stvarno i postaneš žena!

7. “Tatjanice, Draganice, Sanjice...”
Ovaj lik je stvarno zaljubljen, ali to nikome, pa čak ni sebi, ne želi da prizna. Stalno se smeje, optimističan je, nije zainteresovan za političku situaciju u svetu, pali se na brza kola i PC igre. On je 12-godišnjak zarobljen u telu odraslog muškarca, pravi savremeni Petar Pan
Ako ti je omiljena Dizni junakinja bila Zvončica, uživaj sa ovim veselim dečakom. Samo, moraš imati strpljenja, čekati da se prizove pameti – i da napokon odraste.
Top 5 tipova frajera za izbegavanje!

8. “Najdraža”
On je totalno kul! Može da te uvede u svaki klub i nikada ništa ne plaćate jer vas uvek gazda časti. Omiljeni lik mu je Karim Rašid (i, naravno, lično ga poznaje). Misli da si i pink i roze prihvatljive nijanse za dečake. Samosvestan je i opušten. I pre nego što neka pesma dospe na vrh top-liste, on je ima u svom iPodu.
On je pravi slobodan duh, a tvoju sreću jedino može da pokvari to što mu je sloboda važnija od ljubavi.

9. “Guzo”
On je vrhunski majstor nevaljalih igrica. Drzak je i otvoren. Prosto zrači seksualnošću. Na usnama mu stalno lebdi taj zadovoljni osmejak. Pazi kako se oblači, najčešće je u crnom. Poznaje filozofiju. Recituje Šekspira. Ima savršene manire i neverovatne priče. Koliko voli tebe, toliko voli i ceo ženski rod. Nažalost, nikada nije samo tvoj.

10. “Stojkovićeva, Babićeva, Marićeva...”
Ovo je čovek i po, pravi muškarac – mužjak. On tačno zna šta želi. Gleda samo muške sportove, puši kubanske cigare, ume da povisi ton. Putovao je svetom, bez frke diže komodu, ne žali se na ženski rod, zapravo, nikada se ne žali niti kuka. On je iskusan, siguran i pouzdan. Ima osmeh od kog padaš u nesvest i uvek prepozna šta ti treba.
Ali, ipak, njegovi kriterijumi su ozbiljni koliko i on, zaista je teško zadobiti poverenje ovog lika. Kod njega nema vrdanja, lažuckanja, ni zezanja…
Naučite tajnu uspešnih žena i biće zauvek vaš!

11. “Honej”
Ovaj macan jednostavno nema život jer je neprestano pred TV-om. Misli da zna mnogo o životu, a zapravo nema pojma, i sve što ima u glavi video je u filmovima i serijama.
Misli da je ludo zanimljiv, a uopšte nije. Koristi engleske reči kad god može, da pokaže koliko je “radio na sebi”: Kućni je tip i najviše na svetu voli svoj kauč (koji je već poprimio oblik njegovog tela). U seksu je nemaštovit... ako ikada budeš imala prilike da se nađeš sa njim bez odeće.

12. “Princezo”
Frajer koji ti ovako tepa ženskaroš je u penziji. Svojevremeno je bio glavna faca u gradu i lik o čijim su se avanturama ispredale legende. Kada šetate gradom, najmanje 75% prolaznica vrlo ljubazno mu se javi, a on tvrdi da su sve one stare, drage prijateljice iz detinjstva.
Siguran je u svoju muževnost i svestan je da žene prosto padaju na njega. Kao partner je pouzdan, drag i romantičan. Muškarac koji je isterao sve svoje bubice – pa ovaj je prosto savršen ulov!

13. “Ljubavi”
Dečko čija si ljubav opušten je frajer iz kraja koji nema problema sa izražavanjem emocija. Ne voli bučna mesta. Ne želi nikoga da impresionira. I dalje se druži sa ekipom iz osnovne škole. Ima svoju stolicu u kafiću u kvartu gde uvek pročita novine i popije espresso. Oblači se opušteno i normalno. Uživa kada si srećna i često tvoje zadovoljstvo stavlja ispred svog. Prija mu da bude u dugoj vezi.
Međutim, može se desiti, ako mu ne posvetiš dovoljno pažnje, pa da zbriše sa mlađom i slađom komšinicom koja radi kao konobarica u njegovom kafiću.
Skenirajte ga za tili čas!

14. “Lepotice”
Tepa ti, a cakle mu se oči. Gleda te onako bezobrazno i kao da vidi i ono ispod odeće.
Obožava ženski rod i ima visoke kriterijume. Voli da ugađa. Fetišista je i najviše voli visoke potpetice. Nema stalni posao, niti ima love. Ali, uvek ima devojku.
Obožava seks i rado ga upražnjava – i u seksu maksimalno uživa.

15. “Ana, ovaj Milice”
Ovaj frajer je potpuno egocentričan, pravi narcis. Nedovoljno koncentrisan i nezainteresovan. On je pravi igrač, lovac na brojke i recke. U principu, veoma je nesiguran i u stalnoj je trci za dokazivanjem. Prvo sebi, pa onda drugima. Vuče razne komplekse još odmalena.

16. “Gospođo”
U njegovom društvu se svi uvek dave od smeha jer je nenormalno duhovit. Pije pivo iz flaše. Ne razmišlja mnogo o svom oblačenju. Ponekad te podeseća na junake serije “Nepristojni ljudi”. Ume da te iznervira, ali jednostavno ne možeš dugo da se ljutiš na njega.
Ima opušten stav prema životu. Nije materijalista. Zavodljiv je i umiljat. Od njega možeš očekivati pravi kraljevski tretman.
Kako da prepoznate i izbegnete "lovca na žene"!

17. “Bejbi”
Trudi se da ostavi utisak velikog zavodnika, mada to uopšte nije. On zapravo ne ume sa ženama i ne voli zabavljanje.
Iako to ne želi da prizna, jedva čeka da svije bračno gnezdo (sve u paketu sa dečurlijom) i da se već jednom završi ova tortura sa muvanjem. To, naravno, ne bi priznao ni pod pretnjom smrću. Mali savet: ako nisi jednako očajna kao on, kloni ga se!

Savremena.me

Pogledajte još