ZABLISTAJTE U BIKINIJU: U samo 5 koraka postanite kraljica plaže!

0

Došlo je vreme da se oslobodite viška krpica i uskočite u bikini. Ali, odraz u ogledalu nije ono što biste želeli da pokažete na plaži ili kraj bazena. Ne gubite nadu, pročitajte šta bi trebalo da uradite da bi vam bikini stajao kao saliven!

1.Bacite se na opasno preznojavanje

Krenite u teretanu ili na trčanje. Oslobodićete se viška kilograma i napuniti energijom koja vam je preko potrebna u ovim letnjim danima. Za brži efekat – svakog dana pre treninga popijte čašu surutke, odlično sagoreva masnoće.

Pokušajte i s vožnjom bicikla i efekti će biti vidljivi nakon samo sedam dana.

2. Obratite pažnju na zadnjicu i stomak

Da li ste znali da kada radite vežbe za zadnjicu sagorevate najviše kalorija, ali i najbrže? Da biste bili kraljica plaže, vežbajte i trbušne mišiće. Potrebno je da radite na ovim regijama makar tri puta nedeljno kako biste došle do rezultata. Ne zaboravite i neizostavne čučnjeve koji su imperativ za oblu i čvrstu zadnjicu.

U oblikovanju tela pomoći će vam i OVAJ trik.

3. Pijte dosta tečnosti

Ako pored toga što vežbate, pijete i dosta tečnosti, efekti vežbanja će biti još vidljiviji. Litar i po vode dnevno je minimum. Na gazirane napitke i industrijske sokove zaboravite, oni će vas nadimati.

Ako u svakodnevnu ishranu uvrstite i čašu soka od cvekle i krastavca, dobićete energiju koja vam je preko potrebna.

4. Ubrzajte metabolizam

Pojedine namirnice su prijatelji metabolizma. Uvrstite u svakodnevnu ishranu krastavac, limun, zeleni čaj i namirnice bogate magnezijumom i vitaminom C. Pomoći će vam da se oslobodite svih onih viškova koji su se nagomilali tokom zime.

5. Oprezno sa alkoholom

Možda uživate u ispijanju koktela, ali da vas podsetimo da to nije dobro za vašu figuru. Alkoholna pića puna su kalorija, pa ako baš ne možete da se opustite bez čašice – ne preterujte, dve-tri u toku nedelje biće sasvim dovoljne za dobro raspoloženje. Sve preko toga negativno će se odraziti na vašu figuru.

Izvor: Večernji.hr

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.