U pismenom zadatku otkrila: Očuh me je silovao!

Albert Tarats(62) iz Njujorka osuđen je na 18 godina zatvora, zbog silovanja, seksualne zloupotrebe i ugrožavanja dobrobiti deteta, a događaje koji su doveli do njegvog hapšenja i suđenja pokrenuo je sastav koji je njegova, u to vreme 18-godišnja pastorka, 2012. napisala na prijemnom ispitu za Hrišćanski koledž Floride.

Nakon što je pročitala sastav, devojčna majka je pozvala telefonski broj na koji se prijavljuju silovanja, stupila je u kontakt sa policijom, i Tarats je uhapšen.
Pasotorka se na suđenju nije pojavila, ali poslala je svoju pismenu izjavu, u kojoj od sudije traži maksimalnu kaznu.

Kaže da joj je to što je priču o silovanju konačno ispričala, u pismenom sastavu tokom tokom suđenja, pomoglo da tu epizodu svog života na neki način konačno prevaziđe. -Kao da mi je velika težina spala s pleća. Verujem da treba da bude kažnjen za ono što je uradio- smatra ona. Osuđen na 18 godina zatora

Sam Tarats, koji je tokom istražnog postupka u zatvoru bio izložen fizičkom i mentalnom zlostavljanju od strane drugih zatvorenika, tvrdi da nije kriv, da nikad ni na koji način nije zlostavljao pastorku, i da je priča iz sastava s prijemnog ispita zlonamerna izmišljotina. Izjavu je na sudu pročitao njegov advokat, jer je sam Tarats nepismen.

Izvor: Blic

Pogledajte još