Poplave očistile Obrenovac od narkotika: Počinje rat dilera!

0

Tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih godina tržište Obrenovca bilo nadaleko poznato, a narko-klanovi su se otimali za njega. Sada se može naći samo malo marihuane i skanka

Poplave koje su opustošile Obrenovac pre dva meseca unesrećile su na hiljade ljudi. Međutim, donele su i jednu dobru stvar – uništile su sve “štekove” droge u ovom gradu!

Ogromna voda odnela je zasade marihuane na obodima grada, uz Savu, kao i skoro sve narkotike koje su dileri krili po podrumima i suterenima zgrada. Međutim, to je pokrenulo pravi rat za tržište među obrenovačkim dilerima. O tome, navodno, svedoči i obračun kada je teško ranjen I. M. u kafiću “Kasper”.

Droge je na ulicama veoma malo i to su uglavnom marihuana i skank.

– Poplave su odnele štekove koje su lokalni dileri imali po podrumima, udžericama, njivama… Grad nikad nije bio “prazniji”. Sada sitini dileri donose robu iz Beograda, ali samo za svoje potrebe. To su uglavnom navijači, koji po povratku sa utakmica donesu nešto skanka ili marihuane – priča izvor.

Tokom devedesetih godina i početkom dvehiljaditih, za tržište Obrenovca, koje je bilo nadaleko poznato po narkomanima, borilo se nekoliko narko-klanova: crnogorski, novopazarski i neki klanovi iz Beograda.

izvor: telegraf

Foto: Ivana Janosevic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.