Top 7 razloga zbog kojih je dejtovanje sa hipsterom isto kao da imate mačku

U suštini, dejtovanje sa hipsterom je isto kao da imate mačku. Kako? Lepo. Posle dužeg posmatranja, studiranja, analiziranja, došli smo do ovog neoborivog zaključka. Evo i kako:


1.) Više vas vole ako ih ignorišete

I kod hipstera i kod mačaka, važi pravilo da će vas više juriti i obožavati ako ih ignorišete. Čim krenete da ih obasipate sa previše pažnje, sve što ćete dobiti zauzvrat je... Prazna soba.

Međutim, razlika između mačkinog i hipsterovog odlaska je što će svaki hipster sigurno okriviti roditelje za svoju nesposobnost da se emotivno veže i da uzvrati ljubav. Naravno, istina je da vas ne voli baš naročito i da bi radije prodavao travu i pravio Tumblr kolaže nego što bi bio s vama.

S druge strane, mačka samo želi hranu i voli vas dok je ima, kada je nema, onda ste dosadni i nema potrebe da se zadržava.

2.) Vole vinil

Hipsteri obožavaju vinil jer, prosto, muzika tako zvuči bolje. Ono što u stvari hoće da kažu je da kroz običnu plej listu ne mogu da izraze svoj superiorni muzički ukus.

Mačke samo vole da gledaju ploče kako se vrte i vrte i vrte.

3.) Pokušaće da vam ukradu hranu

Hipster je, vrlo verovatno, s vama jer znate kako da se redovno hranite. Vaš hipster će biti zahvalan kada mu date obrok - i sam će se poslužiti frižiderom ako mu dopustite da ostane, istovremeno govoreći ‘Gospode, koliko sira i mesa! Sve što ja imam u frižideru je prazna flaša od viskija i tofu!’

Mačka je crna rupa u kojoj hrana nestaje istog trenutka ukoliko je ne iskontrolišete. Kao i hipster, dakle.

4.) Osuđivaće vam stil, oblačenje i odeću koju imate

Preširoke su vam farmerke? Nema šanse da će jedan hipster to odobriti.

Jesu li vam farmerke na podu? Nema šanse da će ih mačka zaobići a da ih ne zapiški ili se s njima ne poigra.

6.) Budiće vas kasno noću

Hipster će reći: ‘Požuri, osobo-s-kojom-se-dejtujem, ima žurka na napuštenom placu pored reke sa ogromnom brezom i puno ilegalnih supstanci, i dajem ti 3 sekunde da se obučeš i stvoriš ovde ili će me zainteresovati neko dru- ....’

Mačka će reći: Ništa. Samo će vas udarati šapom u glavu svake noći u isto vreme, a kad se probudite praviće se da se ništa nije dogodilo.

7.) Povratiće na vas


Što se hipstera tiče - neizbežno je.

Pogledajte još