Privedeno 11 osoba zbog napada na "Žene u crnom"

0

Zbog ometanja javnog skupa u organizaciji "Žena u crnom" na Gradskom trgu u Valjevu policija je privela 11 izgrednika.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Valjevu, juče je određena mera zadržavanja do 48 časova A. B. (1984), M. B. (1991), M. M. (1983), I. M. (1992), svi iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično delo nasilničko ponašanje.

Zadržan je i N. D. (1963) iz Valjeva za izvršeno krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira.

Tužilac je naložio i da se protiv L. G. (1994) iz Valjeva, podnese krivična prijava za krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, a protiv A.B.(1989) iz Valjeva za krivično delo ugrožavanje sigurnosti u redovnoj proceduri.

Prekršajne prijave podnete su protiv A. M. (1989), D. M. (1986), S. M. (1993) i A. B. (1989) iz Valjeva zbog izvršenih prekršaja drskog i bezobzirnog ponašanja, vređanja i zlostavljanja drugih lica, navodi se u policijskom saopštenju.

Izgrednici su juče u Valjevu napali „Žene u crnom“.

Izvor: Večernje novosti

Foto: nadlanu arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.