Novakovo i Jelenino venčanje će sprečiti kiša?!

Ukoliko i bude padala kiša, pokvašene raskošne toalete ne bi trebalo da budu smetnja dobrom raspoloženju na svadbi Novaka Đokovića i Jelene Ristić.

Svadbena ceremonija bi trebalo da počne večeras u 20 časova na Kraljevoj plaži, a trajaće sve dok mladenci budu mogli da izdrže. Specijalni momenat koji se sa

Slavlje do zore: Počela žurka Novaka i Jelene!

nestrpljenjem iščekuje je Novakovo i Jelenino venčanje pod venjakom, ali niko od gostiju neće biti u prilici da zabeleži taj trenutak, budući da će svima mobilni telefoni i fotoaparati biti oduzeti prilikom dolaska na plažu. Zvanicama je naglašeno da informacije o njihovom venčanju ne otkrivaju, jer na taj način čuvaju ekskluzivnost materijala koji su navodno prodali jednom magazinu.

Sve spremno za venčanje

Kako saznajemo, u luksuznom rizortu “Aman”, gde su smešteni mladenci i gosti, ne prestaje da se ori smeh i sve je podređeno njihovom užitku.

Hotel je zatvoren od juče za ostale posetioce, a tek će od nedelje ponovo biti na raspolaganju novim gostima. Po želji mladenaca gosti ne bi trebalo da donose poklone, već da doniraju novac u humanitarne svrhe.

Pročitajte i: Novak je ceo dan nervozan, odaje njegov rođeni brat!

Šetnja pred zabavu
Slobodno vreme Novak i Jelena juče su iskoristili da prošetaju Svetim Stefanom, što je naš fotoreporter zabeležio. Posetili su i venjak u kome će danas izgovoriti sudbonosno „da“, ispred kojeg su postavljene stolice za zvanice. Nas je ovaj prizor podsetio na scene venčanja iz američkih romantičnih filmova.

Fajront u petak
Sve Novakove i Jelenine zvanice sa Svetog Stefana odlaze u petak, dok će uz mladence ostati samo kumovi i najuža porodica koji su jedini pozvani na njihovo crkveno venčanje zakazano za subotu u manastiru Praskvica iznad Miločera. Istog dana Novak i Jelena će napustiti Crnu Goru, ali nije poznato da li planiraju dolazak u Beograd.

Opsadno stanje
Od juče je nemoguće prići Svetom Stefanu ni kopnenim ni vodenim putem, a zabranjeno je i nadletanje helikopterima. Policija je na svakom koraku, a na ulasku i na samom ostrvu su pripadnici državne bezbednosti i protivterorističke jedinice. Ali iznad Svetog Stefana meštanima niko nije zabranio da postave zanimljivi transparent.

Izvor: Blic

Pogledajte još