Nered u stanu: Seksualni život pati zbog životnog prostora!

DEPRESIJA , težak dan na poslu , stres ... Ovo su samo neki od razloga zbog kojih parovi prestaju da imaju redovne odnose. No , jeste li znali da slab libido može biti posledica stana u kojem boravite? Ako imate loš seksualni život, možda nije stvar u vama nego u tvom stanu.

Nered ubija strast

Zamislite situaciju ... Ljubite se, skidate odeću jedno s drugog, i taman kada postaje najnapetije, vi ispod glave osetite njegovu smrdljivu čarapu. Neuredan stan nije samo ružan za gledanje, on može biti i jako loš kada je u pitanju vaš libido .

Slike porodice u sobi

Slike članova porodice su divna stvar, do trenutka u kojem vaš dečko ne može da dobije erekciju jer je upravo ugledao fotografiju vaše bake . Spavaća soba možda nije idealno mesto za slike članova porodice jer se ponekad zbog njih teško skoncentrisati.

Previše tehnologije

Seks uz televizor? Teško je da ćete moći ostati skoncentrisani dovoljno dugo. Isto važi i za kompjuter ,mobilni telefon, i sve uređaje koji vam mogu skrenuti pažnju . U idealnim uslovima, spavaća soba ne bi trebala imati ništa što bi moglo da vas omete.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još