MUŠKARCI VAS UČE SEKSU: Čekamo da nas zavedete – evo i kako!

SOLO MUŠKARAC KAŽE…

Šta najviše voli?

Detalji, detalji... Ako ste na početku veze, evo jednog veoma bitnog saveta: budite pažljivi prema njegovim leđima, oni obožavaju kada ih mazite i dodirujete.

U oralnom seksu želi…

Još, još i još! Muškarci su ludi za oralnim seksom; vreme je da se aktivirate na tom polju, kako vaš partner ne bi “pokucao na druga vrata”...

Voli da vas posmatra u…

Kada izlazite iz kreveta, voleo bi da vas vidi u njegovoj košulji koju će kasnije obući za odlazak na posao. Em će mu mirisati na vas, em će jedva čekati da vas ponovo vidi u njoj!

Recite nam da li ste za...

Recite mu da li nešto dobro radi ili ne. Tako će znati na koje stvari treba da obrati pažnju, i šta je to u čemu uživate. Budite glasne – ako dobije potvrdu da nešto dobro radi, sledeći put će biti još bolji.

Želim te na…

…Stolu u vašoj kancelariji! Da se oni pitaju, vi biste već vodili ljubav na radnom mestu.

OŽENJENI MUŠKARAC KAŽE…

Šta najviše voli?

Seks pomirenja je posebna poslastica kada se bračni par posvađa.

U oralnom seksu želi…

Da ga pružate s istim entuzijazmom kao kada ste prvi put vodili ljubav. Setite se tog iskustva i reprizirajte ga.

Nosite...

Nešto malo zavodljivije. Stare majice i široke pantalone nisu nimalo seksi. Ako se potrudite i doterate, i vaš muškarac će biti entuzijasta poput vas.

Preuzmite kontrolu nad...

Iznenađenjima. Budite maštovite, osmislite neki seksi scenario i dajte mu smernice kako da što vernije odigrate zamišljene igre. Izbor scenarija je samo vaš!

Želim te na...

I u spavaćoj sobi, ali i van nje! Odvedite ga u prirodu, častite ga seksom u automobilu ili negde gde ima ljudi, ali pošto dobro procenite da vas neko “ne uhvati na delu”...

Izvor: Večernji.hr/Nadlanu

Pogledajte još