ARGENTINA VS NEMAČKA! Za koga navijaju poznati u finalu? (ANKETA)

Nemačka je deklasirala domaćina Brazil u polufinalu Svetskog prvenstva rezultatom 7:1, dok je Argentina nakon penala obezbedila svoj trijumf u utakmici sa Holandijom. Panceri i gaučosi se sastaju u finalu najvažnijeg ovogodišnjeg sportskog događaja, pa je to bio povod da proverimo sa poznatima ko su njihovi favoriti u ovom susretu.

Nadam se da će Argentina osvojiti ovo Svetsko prvenstvo. Čak sam se i sa nekim kolegama iz „Granda“ u to kladio. Volim napadački stil igre gaučosa, a osim toga volim taj narod. Temperamentni su i stvarstveni, nekako slični nama. Dakle, svim srcem ću navijati da Argentina deklasira Nemačku, rekao nam je Ćurčić.

Mladi pevač Miloš Brkić otkrio je za „Pulsonline“ da će i on u finalu navijati za Argentinu, a tim ove južnoameričke zemlje podršku u finalu će imati i od Brkićevog kolege Slobodana Vasića.

I Nemačka će u finalu imati svoju podršku među našim estradnjacima. Muzičar Stefan Cvijović Cvija izneo je za naš portal svoje mišljenje.

Od početka sam mislio da će Brazil i Nemačka biti u finalu, ako se ne sastanu pre istog. Nejmar mi je jedan od omiljenih igrača pa odatle i ta želja da Brazil dođe do kraja. Nemačka mi je favorit. Ubeđene sam u njihovu pobedu. Disciplinovani su, ne komplikuju i imaju odlične igrače. Argentina ima tu želju da pobedi kod komšija, ako ne proradi Mesi, proći će kao Brazil, rekao je Cvija za „Pulsonline“.

Finalista osme sezone „Zvezda Granda“ Miloš Vujanović takođe će navijati za Miroslava Klozea i Tomasa Milera i njihove saigrače u najvažnijoj utakmici ove fudbalske smotre.

Navijam za Nemačku! Mislim da su trenutno najbolji! – tvrdi Vujanović.

(old_image)

Maneken i bivši farmer Boris Stamenković takođe prednost daje Nemačkoj.

Navijam za Nemačku i očekujem da Nemačka pobedi! – izneo je svoj stav Stamenković za „Pulsonline“.

Džaja iz "Amadeus" benda za "Pulsonline" otkriva svoja očekivanja.

Iako ih baš ne volim, očekujem da Nemci pobede. Trenutno igraju najbolji fudbal. Mislim da će Argentinci izgoreti u želji da pobede i da će Nemci na kraju uzeti pehar! - rekao je član popularnog benda za naš sajt.

Bivši farmer Marko Vanila prognozira i rezultat finalne utakmice.

Moji favoriti su Nemci zato što su uigrana ekipa i zato što su se najbolje pokazali na Svetskom prvenstvu. Oduvaće Argentince rezultatom 3:0! – tvrdi Marko.

(old_image)

Starleta Stanija Dobrojević je razočarana jer je njen favorit na Svetskom prvenstvu bio Brazil i kako nam je rekla, sada joj je potpuno nebitan ishod.

Članica grupe „Models“ Anastasija Buđić nema favorita, ali zna šta želi da vidi u finalu.
Meni je sasvim svejedno ko će pobediti. Zanima me samo dobra utakmica, koja će biti neizvesna. Želim dizanje adrenalina. Mene samo zanima dobra igra, a ko bude bolji – neka pobedi, rekla je Stejsi.

pulsonline

Pogledajte još