OSVOJITE GA ZAUVEK: Muškarci se zaljubljuju u žene koje...

1.Ne budite previše dobri prema njemu

Žene koje se daju u vezi sto posto, čine u ugađaju, u nadi da će muškarac imati razumevanja i da će uzvratiti istom merom, u velikoj su zabludi. Tako ćete ga razmaziti, pa će dati sebi za pravo da bude loš prema vama i koristiće vašu dobrotu u svakom momentu.

2. Budite žena sa stavom

Žena koja pokazuje da nikome neće biti igračka za internu upotrebu već je na dobitku. Ako mu ovo pokažete u startu, nikada vas neće uzimati “zdravo za gotovo”.

3. Pustite ga da se dokaže

Skupi pokloni, mali znakovi pažnje, ili najbanalnije - kompliment. Ukoliko na pravi način prihvatate sve od njega, on je provereno “pečen”. Nemojte odbijati njegovu pomoć, jer u muškoj prirodi je da se bore, da štite i da daju, a na ženi je da prihvati.

4. “Vruće-hladno”

Nemojte uvek biti dostupni. Muškarci su borci i vole da pobeđuju. “Ne” im nije omiljena reč, ali ako mu kažete “ne” jednom, on će se zapitati zašto ste ga odbili, pa će se sledeći put potruditi da čuje ono “da”. “Vruće-hladno” igra uvek pali.

5. Živite svoj život

Naučite da mu odolite. Ma koliko želeli da se vidite s njim, držite ga na “stendbaju”, neka se “krčka” na laganoj vatri. Izmislite da imate obaveze, neki neodložan sastanak, ili da idete da se nađete s društvom. Time ćete mu jasno staviti do znanja da imate svoj život, i da niste spremni pošto-poto da skačete na svaki njegov mig. Neka se potrudi oko vas!

6. Neka misli na vas kada niste kraj njega

Muškarci se zaljubljuju kada osete da im nedostajete. Zaljubljuju se u vaše odsustvo, a ne prisustvo. Ako ste uvek i u svakom momentu kraj njega, ne dajete mu prostora da misli na vas i da mu nedostajete.

7. Budite misteriozni

Tajanstvene žene privlače muškarce poput magneta. Ne budite “otvorena knjiga”, to nijedan muškarac ne voli. Neka lagano saznaje o vama sve što ga zanima...

Izvor: TOI/Nadlanu

Pogledajte još