PRETUČEN U ŠIBENSKOM ZATVORU: Paravinja od batina ni usta ne može da otvori!

Dragan Paravinja, kome se ponovno sudi pred šibenskim Županijskim sudom za teško ubistvo Antonije Bilić u kabini kamiona, prijavio je zatvorskim čuvarima nekoliko udaraca šakom u glavu zbog kojih ga boli obraz i uho pa je primljen šibensku bolnicu.

On se lekarima žalio na glavobolju zbog koje navodno ne može ni usta otvoriti.

Ko je i zbog čega udario Paravinju, zasada je nepoznato. Njegova advokatica po službenoj dužnosti Ankica Giljanović rekla je kako ne zna za slučaj koji se navodno dogodio danas, ali da ona to i ne mora znati.

– Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao branioc po službenoj dužnosti to znati osim ako mi neko ne javi. U ovom trenutku za to ne znam – rekla je Giljanović.

Inače, Paravinji se ponovno sudi nakon što je Vrhovni sud smatrao da Županijski sud u Šibeniku nije uspeo dokazati da je bilo pokušaja silovanja, pa onda nije moglo biti niti prikrivanja tog teškog krivičnog dela. Razlika može biti u 20 godina robije ako bi se Paravinji, umesto za teško ubistvo počinjeno radi prikrivanja silovanja, na ponovljenom suđenju sudilo za'klasično ubistvo.

Izvor: Kurir

Pogledajte još