Jelena Golubović skinula crnu magiju!

Oni za „Alo!“ pričaju šta se desilo kada je stogodišnja Rahima Adrović „salivala olovo“ nad rediteljkinom glavom i kako se njegova devojka oslobodila negativnih misli i ponašanja.

- U poslednje vreme se ne osećam dobro i ništa mi ne ide od ruke, dok se mojim bližnjima dešavaju različite neprijatnosti. Tako loš period mi traje od završetka rijalitija, kao da me je neko urekao i bacio crnu magiju na mene. Iako nosim zaštitne kristale očigledno me nisu sačuvali, zato me Čupo odveo kod njegove prabake koja zna to da otkloni - kaže Jelena i prepričava šta se posle toga dogodilo.

- Ona mi je „izlila olovo“ koje je u tom trenutku prštalo kao da se puca iz pištolja. Onda sam tu noć prespavala sa olovom i čim sam ustala otišla sam i bacila ga u reku Lim izgovarajući: „Ne bacam olovo, već svoje strahove i patnje. Strahovi nizvodno, a Jelena uzvodno“. Tako mi je odagnala strah i negativnu energiju, ali nije želela da mi kaže ko me mađija da se ne bi širila mržnja - tvrdi Golubovićeva.

Čupo otkriva da njegova rođaka ima sto godina, osmoro dece i 250 bližnjih rasutih po svetu, među kojima je i on.

- Ona godinama saliva strah i skida čini, po tome je poznata u Crnoj Gori i svi dolaze kod nje kada imaju nekih problema. Jeleni će sada biti bolje - kaže Kalač.

Alo

Pogledajte još