U DUGOVIMA DO GUŠE: Spiskala 30.000 funti da liči na Kim Kardašijan!(FOTO)

Ova mlada Britanka u dugovima je do guše, ali uprkos tome nema nameru da prestane da se trudi da postane baš kao čuvena starleta...

(old_image)

- Kada sam počela da gledam rijaliti "U korak sa Kardašijanovima" shvatila sam da imam toliko sličnosti sa Kim - imamo sličen stavove, siti broj sestara... Ona je toliko lepa, i jednostavno želela sam da budem kao ona - ispričala je Kler, dodajući da je počela sa bezazlenim korekcijama:

- Prvo sam izbelila zube i šminkala se kao Kim. Potom sam povećala grudi, objasnila sam mom hirurgu da želim grudi baš kao njene. Ne planiram da povećam guzu hirurškim putem, jer znam da nikada neće biti takva kao što je ima Kim. Ali nosim farmerke sa implantima za veću zadnjicu. I to zaista izgleda sjajno!

Koliko je potrošila do sada: Grudi: 5.000 funti, Izbeljivanje zuba: 2.500 funti, Nadogradnja kose: 4.500 funti, Šminka: 1.000 funti, Potamnjivanje tena: 1.000 funti, Nokti: 500 funti, Obuća i odeća: 3.150 funti
(old_image)

Ova devojka priznala je i da je u dugovima do guše, jer je već potrošila čitavo malo bogatstvo pokušavajući da bude kao Kim. Ipak, istakla je da je to neće obeshrabriti.

- Ja radim, ali moja plata nije dovoljna da pokrije sve troškove, pa sam koristila kredite kartice za sve operacije i tretmane lepote. U velikim sam dugovima.

Zaista želim da vratim dugove, ali kad god dobijem novac, razmišljam samo o tome da ponovo uložim novac u nešto što bi mi pomoglo da još više ličim na Kimi.

Kada sam kao ona osećam se nezaustavljivo i jako. Imam osećaj da mogu sve i volim sebe više - zaključila je ekscentrična Britanka.

(old_image)

Izvor: pressonline

Pogledajte još