Pesma koju je Nole posvetio Jeleni na svadbi

Novak Đoković je poznat kao veseljak i momak koji uživa u narodnoj muzici. Pa je tako na svom venčanju odlučio da ljubav prema Jeleni iskaže i pesmom!

Kako prenosi "Alo!", Nole je u toku slavlja preuzeo mikrofon od Miroslava Ilića i Jeleni otpevao refren pesama : "Božanstvena ženo" i "Polomiću čaše od kristala". Nije zaboravio ni još jednu bitnu ženu u svom životu, majku, pa je od Miroslava specijalno za nju poručio pesmu: "Danas majko ženiš svoga sina".

Ono što je prisutne oduševilo jeste umeće Borisa Bekera kada je u pitanju srpska tradicionalna igra. Izvori sa lica mesta kažu da je on igrao kolo, čak dva puta i da se odlično snašao.

A kada je atmosfera došla do usijanja, mladoženja je skinuo kravatu i bacio prsluk i u opušenom izdanju se provodio do jutarnjih sati.

Sutradan ujutru, paparaci su uslikali novopečene mladence kako sa osmehom na licu piju jutarnju kafu i doručkuju sendviče. Oni su se opuštali u društvu najbližih, a Jelena je u jednom trenutku hranila devera. Prijatelji mladenaca su se kupali u Jadranskom moru, a njih dvoje su odlučili da brčkanje preskoče.

Ovom prilikom su i prvi put prikazali burme u javnosti.

Izvor: Srbijadanas

Pogledajte još