Stand Down sa Nebojšom Milovanovićem

0

Nesvakidašnje pozorišno veče sa Nebojšom Milovanovićem ponovo u Mikser House-u! Uživamo u netipičnoj pozorišnoj formi, ovoga puta u ambijentu bašte Mikser House-a, u četvrtak, 17. jula, u 21 čas.

Stand Down sa Nebojšom Milovanovićem predstaviće netipičnu formu pozorišta, u kojoj glumac priča svoje lične životne priče kroz pesme, koristeći se vrstom izraza koja kombinuje poeziju i autoironične ispovesti u formi monodrame. Jedinstvenost ovakve pozorišne forme odražava se i u nestatičnosti publike koja je pozvana da učestvuje i komunicira sa glumcem i time doprinese dinamici priče.

Nebojša Milovanović je naš poznati glumac i član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Publika je mogla da ga vidi u filmovima „Lajanje na zvezde“, „Optimisti“ i „Bure baruta“, a od nedavno i u seriji „Vojna Akademija“. Tokom svoje karijere trudio se da, što je više moguće, pruži drugačije pristupe glumačkoj profesiji i pozorištu, što će i pokazati na događaju u Mikser House-u.

Rezervišite vaše mesto na vreme! Rezervacije stolova vrše se putem mejla: office@mikser.rs, po ceni od 400 dinara za mali (dve osobe) i 800 dinara za veliki sto (4 osobe).

Video: http://bit.ly/1xcE7NC

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.