Čanj: Zakupac plaže tukao turiste

Lom na plaži nastao je zbog krajnje bizarnog razloga - turista iz Srbije Saša Rajšić odbio je da pomeri peškir sa dela plaže tik uz more, što je iznerviralo Gardaševića.

Zakupac je, prema informacijama iz policije, najpre pokušavao da otera goste iz Srbije sa tog dela plaže, sugerisao im da iznajme ležaljke, a kada mu je ponestalo argumenata, pronašao je nove - brutalnije metode.

Kako je saopšteno iz Uprave policije identifikovani su i uhapšeni Gardašević i još šest osoba - D.R. (33) iz Bara, M.J. (55) iz Bara, V.G. (43) iz Bara, N.G. (46) iz Nikšića, Lj.G. (21) iz Podgorice, J.G. (23) iz Nikšića i Z.L. (27) iz Bara, zbog sumnje da su počinili nasilničko ponašanje na štetu državljana Srbije Rašića, A.B, L.Č. i maloletnog M.B.

"Osumnjičena lica se sumnjiče i da su, na štetu jednog od oštećenih – S.R, počinili i krivično delo teška telesna povreda. Osnovano se sumnja da su navedenih sedam lica 14. jula oko 13.30 časova, na plaži u Čanju fizički napali oštećene i zadali im više udaraca po glavi i telu. Oštećenim licima je pružena medicinska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, Konstatovano je da je S.R. zadobio tešku telesnu povredu – potres mozga, dok su ostali oštećeni zadobili lakše telesne povrede. Osumnjičeni su, uz poseban izveštaj kao dopunu krivične prijave, privedeni zameniku Osnovnog državnog tužioca u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična dela", saopšteno je iz Uprave policije.

Izvor: Vijesti.me

Pogledajte još